| BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
XYZ123AB Misafir
| Konu: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Cuma Tem. 24, 2009 11:21 pm | |
| Rogueleri Soyluom SAglam Bildiklerim
----
1-Ch0 2-KafamdanZorumVAr 3-OutOfControL 4-JrComb0cuFa1se 5-FatalQ 6-Achillius
Eet içlerinden birini seçin Bakalım hangısı daha ii İmİŞ
ben o Bu Yada Su deilim Kım ne imiş kimin gozunde gormek istedim |
|
| |
siyanur Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii C.tesi Tem. 25, 2009 3:36 am | |
| Bana göre :
1. Th3GooP 2.Cho 3.JrCombo... |
|
| |
... Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii C.tesi Tem. 25, 2009 9:18 pm | |
| hangisi senin charınsa kesin o en sağlamdır. hala şöyle konular açacak kadar kapasiten war. |
|
| |
asdde Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Paz Tem. 26, 2009 1:42 am | |
| Olm Salakmısın Lan Uzagit Bi Kapasitesini soruo ne tur bişi beklıodun sohbet konusuna senın carının ısmını yazmadık dıemı bole seyleryazıon salaga bak ya |
|
| |
_RED_BULL_
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Paz Tem. 26, 2009 6:58 pm | |
| Herkez Biliyor artık en sağlam asası Achillius | |
|
| |
VerGaz? Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Ptsi Tem. 27, 2009 12:33 pm | |
| 1 ) KafamdanZorumVar 2) ThePasa 3 ) Archilius 4 ) Th3Goop 5 ) OutOfControl |
|
| |
Qwerty Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Ptsi Tem. 27, 2009 3:14 pm | |
| - Alıntı :
- Herkez Biliyor artık en sağlam asası Achillius
Evet Haklısın En Saglam 'O' |
|
| |
q7ew8r9 Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Ptsi Tem. 27, 2009 3:15 pm | |
| |
|
| |
gfhtgasd Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Ptsi Tem. 27, 2009 3:16 pm | |
| |
|
| |
XhateT Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Salı Tem. 28, 2009 1:32 am | |
| Serverin En Saglam Asasi Roquer_ Oke Bende XhateT |
|
| |
... Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Salı Tem. 28, 2009 6:27 am | |
| aq çoçuğu diyicem olmayacak şurda benim charımın adını en iyi yapsan ne farkeder en kötü yapsan ne farkeder ve yazmasan ne farkeder aq oğlu diyicem yine olmayacak burda milletin götünü öpeceğine oturda kendi charınla uğraş yine anasını siktiğim diyeceğim olmayacak. |
|
| |
bgh Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Salı Tem. 28, 2009 4:14 pm | |
| - Alıntı :
- aq çoçuğu diyicem olmayacak şurda benim charımın adını en iyi yapsan ne farkeder en kötü yapsan ne farkeder ve yazmasan ne farkeder aq oğlu diyicem yine olmayacak burda milletin götünü öpeceğine oturda kendi charınla uğraş yine anasını siktiğim diyeceğim olmayacak.
Ulan Amını Evladını sıktıgımın cocugu Seni Bi Sikerim Anan üzüntüsünden Ölür Sonra Gider Ananı Sike Sike Diriltirim Amın Evladı Orospunun Cocgu Sen kımsın LaN AMK EZOSU |
|
| |
ghty Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Salı Tem. 28, 2009 4:16 pm | |
| Ulan Amını Evladını sıktıgımın cocugu Seni Bi Sikerim Anan üzüntüsünden Ölür Sonra Gider Ananı Sike Sike Diriltirim Amın Evladı Orospunun Cocgu Sen kımsın LaN AMK EZOSU Dicem Olmıcak... |
|
| |
MamudaTr Misafir
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Perş. Tem. 30, 2009 1:53 am | |
| Skandalll ßen Yoqumm ) |
|
| |
_RED_BULL_
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Perş. Tem. 30, 2009 1:32 pm | |
| OutOFControl seni kesdiğinde bizim de bi ss koymamız lazım demekki kaçtığın vsleri hiç saymıyorum... | |
|
| |
KaoN
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Perş. Tem. 30, 2009 2:21 pm | |
| ya ne bu böyle misafirler cevap yazamasın bence salak salak mesajlar yazıolar | |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en saglkam asas C.tesi Ağus. 01, 2009 10:12 am | |
| beyler achilliusu kesen adını tam bilmiom ama sekreterya die bi asas var bence ama en saglkama nutzz |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en asglam asas C.tesi Ağus. 01, 2009 10:14 am | |
| beyler achilliusu kesen adını tam bilmiom ama sekreterya var ama bence en saglama asas nutz adam pt nin içine girip adam alıo:) hll olsun ama bu arada redbul asas kursa kimse kesemez:D |
|
| |
Impossible
| Konu: Geri: BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii Paz Ağus. 02, 2009 12:17 am | |
| AxiKaaN yoksa boşuna yazmayın kendi adınızı yazarsınız Achillus RED_BULL kullanırsa en iyi asas o sora ben. | |
|
| |
| BEYLER SERVERIN EN SAGLAM ROGUE SİNİ SECİN Hadii | |
|