| Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aasdasda Misafir
| Konu: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Tem. 25, 2009 10:02 am | |
| Baslıktada Belirttigim Gibi En Saglam Warıor Ve Mage Kim:) |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en saglam warrior C.tesi Ağus. 01, 2009 9:46 am | |
| _Red_Bull_ en saglam warrior en saglam mage ise IamkocaBebek |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 9:48 am | |
| IamKocaBebek Ytl ile İtem Aldı Oyle Saglam olunuyorsa basalım parayı bizde alalım |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 9:49 am | |
| Bildigim Kadarıyla Krowaz sialhları upgrade yapılmıyor red bullda +9 baal war kendim bastım diyor bence oda ytl |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en saglam warrior C.tesi Ağus. 01, 2009 10:04 am | |
| beyler o zmn sizde para basın alın adam kendi pastı sizde basın!!! |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 10:06 am | |
| Biz kendi emeğimizle yapmaya calısıyorz şmidi bir pk serwerında en saglam die konu acılsa we edit satısı olsa hep editler olacak dimi ee o zman geriye kalanlar mal oluyor Ytl ile item alanları ayrı almayanları ayrı degerlendirmek lasım |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en saglam warrior C.tesi Ağus. 01, 2009 10:08 am | |
| Bro sen ne diosun adam gözümün önünde bastı koskoca adamlarız bole aglıcaksanız oyun oynamayın oyun oynıcaksanızda adam gibi oynayın! |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 10:12 am | |
| Bi kıcı kırık item icin mi aglıyacagım neresini doqru duzgun oynamamısım ne diyorsun sen |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: saglam warrir C.tesi Ağus. 01, 2009 10:15 am | |
| olum oynamayı ögrende gel bebelerle ugraşamam yiyosa vs et onla ,ßß |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 10:18 am | |
| Euuehueuhue bebe diyor Red Bulla ws atacagım partysindeki adamlar dalıyor coq kesildim ama kacmadım tam kesecegim o neden kactı peki kim bebe belli oluor |
|
| |
_4luk4rt Misafir
| Konu: en saglam warrior C.tesi Ağus. 01, 2009 10:20 am | |
| olum yiyosa forumda ki herkesle beraber arena gel bakalım kim kesicek senden bi kacıcak! |
|
| |
_Dimes_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 10:22 am | |
| Ben warıoru bıraktım itemleri spartan clanından biri caldıgı icin Str Priest diziom __Cappy__ |
|
| |
Yeeeehoooo
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 4:35 pm | |
| Dimes kardeşim spartan clanından seni kim soydu ya :S | |
|
| |
_TameK_ Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) C.tesi Ağus. 01, 2009 10:21 pm | |
| redbul b.k kendi bastı işiniz gucunuz yalan ben muahbbet ettgimde herkezin gozu onunde adamın tekiyle takas ettti dedi işiniz gucunuz yalan ustelik alukard server en ii priesti degil g.tunuzden uydurmayın en saglam pri lazpanyol (cengiz abimiz ) :D |
|
| |
asvqw Misafir
| Konu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) Paz Ağus. 02, 2009 12:15 am | |
| Krowaz İtemleri Basılmaz Oyunu Bırakırken Basmayı denemıstım Ordan Biliyorum Adam Ytl İle Almıs Olabilir Ama Bence Gm Nin ARkı Oldugu İçin REdbul Bılmıyorum Neyse Ben Oyunu Bırakıyorum Size İi Oyunlar
OutOfControl |
|
| |
| Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) | |
|