Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)

YazarMesaj
Aasdasda
Misafir

Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) Empty
MesajKonu: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Tem. 25, 2009 10:02 am

Baslıktada Belirttigim Gibi En Saglam Warıor Ve Mage Kim:)
_4luk4rt
Misafir

MesajKonu: en saglam warrior   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:46 am

_Red_Bull_ en saglam warrior en saglam mage ise IamkocaBebek
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:48 am

IamKocaBebek Ytl ile İtem Aldı Oyle Saglam olunuyorsa basalım parayı bizde alalım
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:49 am

Bildigim Kadarıyla Krowaz sialhları upgrade yapılmıyor red bullda +9 baal war kendim bastım diyor bence oda ytl
_4luk4rt
Misafir

MesajKonu: en saglam warrior   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:04 am

beyler o zmn sizde para basın alın adam kendi pastı sizde basın!!!
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:06 am

Biz kendi emeğimizle yapmaya calısıyorz şmidi bir pk serwerında en saglam die konu acılsa we edit satısı olsa hep editler olacak dimi ee o zman geriye kalanlar mal oluyor Ytl ile item alanları ayrı almayanları ayrı degerlendirmek lasım
_4luk4rt
Misafir

MesajKonu: en saglam warrior   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:08 am

Bro sen ne diosun adam gözümün önünde bastı koskoca adamlarız bole aglıcaksanız oyun oynamayın oyun oynıcaksanızda adam gibi oynayın!
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:12 am

Bi kıcı kırık item icin mi aglıyacagım neresini doqru duzgun oynamamısım ne diyorsun sen
_4luk4rt
Misafir

MesajKonu: saglam warrir   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:15 am

olum oynamayı ögrende gel bebelerle ugraşamam yiyosa vs et onla ,ßß
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:18 am

Euuehueuhue bebe diyor Red Bulla ws atacagım partysindeki adamlar dalıyor coq kesildim ama kacmadım tam kesecegim o neden kactı peki kim bebe belli oluor
_4luk4rt
Misafir

MesajKonu: en saglam warrior   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:20 am

olum yiyosa forumda ki herkesle beraber arena gel bakalım kim kesicek senden bi kacıcak!
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:22 am

Ben warıoru bıraktım itemleri spartan clanından biri caldıgı icin Str Priest diziom __Cappy__
Yeeeehoooo

Yeeeehoooo

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:35 pm

Dimes kardeşim spartan clanından seni kim soydu ya :S
_TameK_
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:21 pm

redbul b.k kendi bastı işiniz gucunuz yalan ben muahbbet ettgimde herkezin gozu onunde adamın tekiyle takas ettti dedi işiniz gucunuz yalan ustelik alukard server en ii priesti degil g.tunuzden uydurmayın en saglam pri lazpanyol (cengiz abimiz )Very Happy:D
asvqw
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)   Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:) EmptyPaz Ağus. 02, 2009 12:15 am

Krowaz İtemleri Basılmaz Oyunu Bırakırken Basmayı denemıstım Ordan Biliyorum Adam Ytl İle Almıs Olabilir Ama Bence Gm Nin ARkı Oldugu İçin REdbul Bılmıyorum Neyse Ben Oyunu Bırakıyorum Size İi Oyunlar

OutOfControl

Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serverin En Sağlam Warrioru Hadi bakalım...
» serwerin en iyi priesti
» Hadi Bendende Eywallah.
» asasla warıor yada mage tks edilir
» asasla warıor yada mage tks edilir