Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hadi Bendende Eywallah.

YazarMesaj
Impossible

Hadi Bendende Eywallah. Empty
MesajKonu: Hadi Bendende Eywallah.   Hadi Bendende Eywallah. EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 10:09 am

Gordunuz Server actılar Dragon aldım ithem yaptım ve ne yaptıysam user toplamak bi iki bişileri gerçekleştirmek için yaptım ama yettimi hayır.2 gün once USKO MORADON gelecekti SOACS gelecekti geldi geldi belli oluyor.Online bile olmaya cekinen cihan abi ve diger arkadaşları oyuna bile girmiyor düşünün bi Server 2.nci günü 150 online vardı Ezik de olsa zevkimizi bi kısım alıyorduk.Ne vardıki savaş saatini 3 e aldınız ha savaş acıyonuz da noluyo? 10 onlinela savaş acmayı deniyorsunuz calışanlar cok saten calışanlar akşam iş donuşu kafa rahatlatmak içi pk atıyor.Şuan saat 11 ve Cumartesi iş yok bugun.Ama online 27 15i bizim clandan diyin AltınOrduda 7 online geri kalan 5i siz düşünün.Bu kadar online varken bile oynuyorum.Ama artık eskiye oranla aldıgım zevki alamıyorum ever HOLLANDA serveri bitmiştir.Buraya kadarmış belki donerim belki oynarım belkide bırakırım belli olmaz.Impossible İYİ günlr.
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Bendende Eywallah.   Hadi Bendende Eywallah. EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 10:25 am

oyunun bu hale gelmesının nedenı yıne yonetım satıslar fln basladı en az 30 40 user oyunu bıraktı we daha bır suru hataları war gmler hıc onlıne olmuyor neredeyse herkes dıyor bıze sadece sc dendı fakat sımdı walkry satısı basladı yakında edıtlık we np satısıda baslar we bence haklılar bız o kadar dıdındık shell 9 set yapmak ıcın sız ıkı datayla oynadınız cat gıttı butun emeklerımız we oyunda cok sayıda -9 yas cck war Allah'ın, Din'in ne oludugunu bılmeyıp kufur edenler war we zaten Barış'a sonuna kadar katılıyor soyledıklerınde cok haklısın we bence bu sekkılde dewam ederse o bı kac walkrylı noob dısında herkes bırakacak serverı neyse bende Barış gibi dusunuyorum we serverı bıraktım herkese hersey ıcın tskrler

TonyMontana
Impossible

MesajKonu: Geri: Hadi Bendende Eywallah.   Hadi Bendende Eywallah. EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 10:40 am

Oyuna girip Pm AT Konuşalım ersin.
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: Hadi Bendende Eywallah.   Hadi Bendende Eywallah. EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 8:38 pm

hacı daha o server a gıresım yok walla mıdemı bulandıracak kadar kotulestı orası baska server buldum zaten surda 1 2 hafta daha oynarım oyun moyun bırakırım hersey ıcın tskrler adam gıbı adam sayılı kısılerdensın o serverda heba oluyor gercek ınsanlar cok fazla ınsansı yaratık war orda

Hadi Bendende Eywallah.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Serverin En Sağlam Warrioru Hadi bakalım...
» Hadi Serwerın En Saglam Warıor We Magesini Secelim:)