Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

işte serverın gerceklerı

YazarMesaj
YoutMoth
Misafir

işte serverın gerceklerı Empty
MesajKonu: işte serverın gerceklerı   işte serverın gerceklerı EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 2:05 pm

char acmıs kasıyordum uruk blade de lınate de bı kendını bılmez densız geldı msn koxp dedı herkesınde bıldıgı gıbı skıller fıx we msn koxp kurulacak skıller yanı mana goturmeyen basıc skıll fıx damage wermıor adam gıbı bu demek oluyorkı mna goturen skıller harıcı attack yapamam we mana goturen skıllerlede msn kurulmaz herkes bılır geldı msn koxp dedı bende yoo dedım basladı kufurlere ben kufurlerın ss ı almayı unutmusum we sonunda ısı ılerlettı we su mubarek Ramazan ayında Allah'a kufre kadar ılerledı ss nı aldım gm e banlattıracam dedıgımde bana gm benım kuzenım sen banlanırsın dedı ınanmadı armatadh a pm attım baska dedı kım o soven Allah'a fln sonra sahsın pmsını werınce cvp gelmedı neler neler yazdım cvp wermedı buda demek oluyor kı gm cıdden kuzenı we bazılarına torpıl gecılıyor we aynı gm alttan msn koxp kullanmayın dıye notıce gecırdı bu kadar rezıl bır server ıste we ss :
işte serverın gerceklerı Thumb_gmbukadaradam__ste
BirDost
Misafir

MesajKonu: Geri: işte serverın gerceklerı   işte serverın gerceklerı EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 3:07 pm

banada ötle geliyor gm 1 2 kişiye torbil geçior mesela simsiyah da 2 ügn önce hiç item yoqqen şimdi +9 raptor +9 avedon var sizce bu 2 item 2 günde yapılabilecek bişey mi ..
YourMoth
Misafir

MesajKonu: Geri: işte serverın gerceklerı   işte serverın gerceklerı EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 3:39 pm

sorsan sımsıyah a gıtmıs 3 gunde yapmıs avedon +9 u sadece 3 gunde zor yapar kı raptor +9 ıcın balrog kesmesı lazım we +9 raptordan bahsedıyoruz +8 olsa neyse balrog bf moblarının bır cogundan daha saglam war bı alıcengız
:S
Misafir

MesajKonu: Geri: işte serverın gerceklerı   işte serverın gerceklerı EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 3:43 pm

Hadi 3 qunde yaptı diyelim +9 avedonu nasıl yaptı + avedon icin greed kesmek lasım hadi eslantta yata kalka balroq kesersin ama bf de greed icin harbi harbi gm yardımı war
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: işte serverın gerceklerı   işte serverın gerceklerı EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 10:25 pm

Şu Ramazan aYında aLLaha Söveceq Kdr Karaktersiz oLunamaz Yha ŞerefSiz..
:s
Misafir

MesajKonu: 123   işte serverın gerceklerı EmptySalı Ağus. 25, 2009 7:48 am

şu ramazan ayında allaha küfür edecek kadar adi şerefsiz olunmaz benim ss de dikkatimi çeken olay gm naticede msn koxp kurmayın diyor ve sonuna Very Happy KOYMUS demekki bu işte adminin veya gmnin parmagı var bu server artık oynanmaz ve alahını sewn ko-cucede yayınlasın bir kaç ss de herkez serveri bilerek gelsin bi kıçı kırık usko maradona aldanmasınlar usko maradan olmasın herkeze eşit dawranılsın yeter sonra milete ko-cucedeki konumuzu uppleyin diyorlar ne için upliyecez sen milete daha fazla item sat para kazan torpiler yap diyemi:s

işte serverın gerceklerı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Server in Gerçekleri 2
» yeni serverin ip
» işte stat editi
» İşte Lee_ nin ws anlayışı ...
» Serverin En Sağlam Warrioru Hadi bakalım...