Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Ken Hakkında Geregi Yapılsın

3 posters
YazarMesaj
Testamen
Misafir

Ken Hakkında Geregi Yapılsın Empty
MesajKonu: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 12:04 pm

Bİfrsotta Adam +8 Fauna İ.n werecekti tradeden gosterdi bendede trade hakkı yoqtu sonra geldi para yoq 50m borç werebilirmsin dedi flame rinq cıkar +1 bas 150m den sat dedim tmm dedi sonra mage accam kasmaya yardım edermisin dedi clana alırım kasarım dedim sonra az iteme bakabilirmiyim dedi trade hakkımız yoqtu adama guvendik hemen pazara koyup bozcaktım tam koyduqum anda 1 saniyede aç gibi cekti 99999999 dan iyi niyetimizi suistimal etti. İRon necklikide Baska birisinden aynı şekilde çalmıs gereği yapılsın ya banlansın yada mute atılsın
Testament

MesajKonu: Buda SS ler   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 12:08 pm

Ela

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 2:08 pm

Evet aynı seyı bende duydum aynı cafedenız bır cok kısı gordu ken in nasıl bırı oldugunu
::Invincible::

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 5:12 pm

ne iş :S :S walkiri var resimde :S
Testamen
Misafir

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 9:29 pm

bendeki patchde shelleri walkır olarak gosterio
Testamen
Misafir

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 9:35 pm

ayrıca o staff su an urebester diye birindedir
TheGooP
Misafir

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptyPtsi Tem. 20, 2009 10:06 pm

Aynı şekiLde benim iron neck ile shell 9 çekti. DoLandırıcı oLduğuna garanti verebiLirim
defend_m
Misafir

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptySalı Tem. 21, 2009 5:14 am

serverin ilk krovaz itemi gab ım aynı kişi tarafından çalınmıştır.
defend_m
Misafir

MesajKonu: hırsızlık   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptySalı Tem. 21, 2009 5:18 am

serverin ilk krovaz itemi gab ım aynı kişi tarafından çalınmıştır.
Testamen
Misafir

MesajKonu: Geri: Ken Hakkında Geregi Yapılsın   Ken Hakkında Geregi Yapılsın EmptySalı Tem. 21, 2009 9:54 am

Artık Geregi Yapılsın Adam Boyle Kandıra Kandıra Milleti Soömürüyor We Banlanınca Banı Acılıyor:S

Ken Hakkında Geregi Yapılsın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gereği yapılsın lütfen..
» BaTTalqazi küfür. Gereği Yapılsın
» XSKİP HAKKINDA...[ADMİN]
» Server Hakkında Gerçekler ...
» Server Hakkında Mutlaka Girinmeli..