Son Zamanlarda Yok bunlara item satılıyor yok böle söle bunlara torpil var dedikoduları cıktı ... eger bi kişiye bile 10 silah 2 rof attıysam allah benim b. versin...sadece valkyrie sattıgımı bi ben bide allah bilir...Soacsa geçicez yarın parayı yatırdık adamı bekliyoruz rof 2 10 silah gördügümüz admalar banlanmadımı sizlere ticket atın diyoruz ben foruma giremiyorum .... geç görüyoruz yok böle söle diyorsunuz ... mage hakkında skill damagelerini test ediyoruz yok böle söle vuruluyor yok böle .. biliyoruz test ediyoruz eşitlemeye calısıyoruz damageleri...bug yapanlar zaten eninde sonunda banlanıyor neyin lafını yapıyorsanız ... moradona geçtik sorunlar cıktı kapattım ... xskip yüzünden oyuna giremeyenler oldu baya .. bunların hepsini açıcagız açıyoruzda bu zamana kadar ne istedinizde yapamadık . adamların charları souyluyor elle eski itemlerini bulup ekliyoruz... yok böle söle oluyor yapıyoruz ... bugla kendine np atıyor banlıyoruz...neyin lafını yapıyorsunuz ??? ...şu 2 gün içerisinde serveri göreceksiniz...ben tatildeyim online olamıyorum...ticket sistemi yapmadık bosuna panele login olun ticket yaza tıklayın derdinizi anlatın...sitede edit itemleri hepiniz görüyorsunuz takip ediyorsunuz bizim gözümüzden kacarsa sizler bize haberdar edin gereken yapılır...
Umarım Beni Anladınız İyi Günler .... Anatolian Fire Devam...