Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Server Hakkında Gerçekler ...

YazarMesaj
by_armat
Misafir

Server Hakkında Gerçekler ... Empty
MesajKonu: Server Hakkında Gerçekler ...   Server Hakkında Gerçekler ... EmptySalı Ağus. 25, 2009 10:43 pm

Son Zamanlarda Yok bunlara item satılıyor yok böle söle bunlara torpil var dedikoduları cıktı ... eger bi kişiye bile 10 silah 2 rof attıysam allah benim b. versin...sadece valkyrie sattıgımı bi ben bide allah bilir...Soacsa geçicez yarın parayı yatırdık adamı bekliyoruz rof 2 10 silah gördügümüz admalar banlanmadımı sizlere ticket atın diyoruz ben foruma giremiyorum .... geç görüyoruz yok böle söle diyorsunuz ... mage hakkında skill damagelerini test ediyoruz yok böle söle vuruluyor yok böle .. biliyoruz test ediyoruz eşitlemeye calısıyoruz damageleri...bug yapanlar zaten eninde sonunda banlanıyor neyin lafını yapıyorsanız ... moradona geçtik sorunlar cıktı kapattım ... xskip yüzünden oyuna giremeyenler oldu baya .. bunların hepsini açıcagız açıyoruzda bu zamana kadar ne istedinizde yapamadık . adamların charları souyluyor elle eski itemlerini bulup ekliyoruz... yok böle söle oluyor yapıyoruz ... bugla kendine np atıyor banlıyoruz...neyin lafını yapıyorsunuz ??? ...şu 2 gün içerisinde serveri göreceksiniz...ben tatildeyim online olamıyorum...ticket sistemi yapmadık bosuna panele login olun ticket yaza tıklayın derdinizi anlatın...sitede edit itemleri hepiniz görüyorsunuz takip ediyorsunuz bizim gözümüzden kacarsa sizler bize haberdar edin gereken yapılır...

Umarım Beni Anladınız İyi Günler .... Anatolian Fire Devam...
SuPerMaN
Misafir

Server Hakkında Gerçekler ... Empty
MesajKonu: Geri: Server Hakkında Gerçekler ...   Server Hakkında Gerçekler ... EmptySalı Ağus. 25, 2009 10:57 pm

Şimdi sen bunu yazdın geç bile kaldın da seni anlıcaklarını sanmıorum yine gelip boş boş konuşucaklar...

Bilgilendirme için saol yinede.

Server Hakkında Gerçekler ...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Server Hakkında Mutlaka Girinmeli..
» NE ZAMAN ACILIO BU SERVER YADA 0 LANIOMU HARBIDEN GOOGLEYE SERVER IP YAZDIM YENI SERVER CIKIO :S ACIKALMA PLS
» XSKİP HAKKINDA...[ADMİN]
» Server Reset
» admin msn ni verir misin item alimi hakkinda bilgi icin msn plsssss