Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor

YazarMesaj
:S
Misafir

Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor Empty
MesajKonu: Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor   Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 9:18 am

Siteden bakınca ayın 23 de npsi 1k bile yoq buqun 24 ü 16k np si war + siteden bakıyorum hic adam almamıs admin buna bir acıklık getirirmsin
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor   Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 9:40 am

Harßi Ha Daha Düne Kdr Piyasada Yoktu Var ßu İşde ßi illegaLLiq!
:S
Misafir

MesajKonu: Geri: Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor   Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 9:43 am

biz onu bf de felan hep kesiyorduk npsi 1k ciwarındaydı 2 3 qundur kim kimi kesmişe baklınca belli oluyor ya adam db ye girdi oradan yaptı yada adminin bir parmagı war
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor   Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 12:30 pm

ben demıstım sıze oynanmaz artık orda oranın cıvkı cıktı dıye SmileSmile
bitti se
Misafir

MesajKonu: 123   Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor EmptySalı Ağus. 25, 2009 7:38 am

tam adam gibi server bulduk dedik emek harcadık npler kastım ama sonunda bu serverinde suyu cıktı k.b ama hala bu serveri oynayana salak derim ko-cucede reklamını yapında gelmesin garibanlar...!

Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?
» Nasıl Ücret Gönderebilirim?
» ArkaDaşLar Kapat Hatası Alıyorum Ama Ne Yaptıysam DüzelTemedim Yarım Edin Lütfen