Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?

2 posters
YazarMesaj
RayquazA
Misafir

Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? Empty
MesajKonu: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 11:34 pm

herkes birbirine çamur atmayı seviyor. Ancak millete tbl ci dienler alın size tbl. Adam bana ordan hangi skille vuruyor biri söylesin bilelim.Artık bunlara bişey yapmıcaksanız bizde billeim ona göre oynayalım bu oyunu.
RayquazA
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 11:35 pm

ksc
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 11:37 pm

img11.imageshack.us/img11/994/20098602238.jpg
ksc
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 11:39 pm

buda diger foto bakın ve yorumunuzu yapın

img19.imageshack.us/i/20098602240.jpg/

(arkadaşlar adreslerin başına http:// eklemeyi unuttum ekleyin öyle bakın )
RayquazA
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyÇarş. Ağus. 05, 2009 11:48 pm

bu kadar seri ve bu kadar uzaktan calışsan bi skill varsa soyleyin bende kullanam. ne bu ya biri npt yapar biri tbl kullanır gm bişey yapmayacaksan soyle artık.
armatadh

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 10:47 am

grafik bug bu sanırım tbl leler korumada hiç bi şekilde değiştirilmez değiştirilse bile hack girişimi die hata verir sekme en kısa zamanda halledilir
RayquazA
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 11:46 am

bunun bi kere grafik bugu ile alakası yok. cunku ben debuf silmek için uzaklaşmak istedim ki adamlar aynı mesaede arkamdaydı ama nasıl oluyorsa o mesafeden catır catır skill vuruyor. anlamak mumkun deil bu kadar seri bi skill varsa kulanmak lazım
RayquazA
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 11:46 am

bunun bi kere grafik bugu ile alakası yok. cunku ben debuf silmek için uzaklaşmak istedim ki adamlar aynı mesaede arkamdaydı ama nasıl oluyorsa o mesafeden catır catır skill vuruyor. anlamak mumkun deil bu kadar seri bi skill varsa kulanmak lazım
Nutz

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 11:49 am

Fraps nedir bilirmisin ?
Nutz

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 11:49 am

William Glich yapıyor ama Bu ss'lerdeki fraps ile alakalı bişi x)
armatadh

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 1:10 pm

kardeşim 100% sekiyordur hiç bir tbl acılmaz sekerek o senin yanında gibi ama sen onu uzakta görürsün
ImTestam
Misafir

MesajKonu: Geri: Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?   Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı? EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 2:16 pm

Evet ben asasım o adam benle aynı hızda kosuyor nasıl oluyor anlamadım

Bu Nasıl Oluyor Anlayan var mı?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Zeytinkoylu nun np si nasıl 16k oluyor
» Nasıl Ücret Gönderebilirim?
» ArkaDaşLar Kapat Hatası Alıyorum Ama Ne Yaptıysam DüzelTemedim Yarım Edin Lütfen