Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin

YazarMesaj
_Dimes_
Misafir

Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin Empty
MesajKonu: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin   Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin EmptyCuma Ağus. 21, 2009 1:58 pm

ben _dimes_ Dün akşam saatlerinde karus a döndüm ve cz ye çıktığımda Darkmambanın pm si ve söyledikleri Buyrun Darkmambanın yaşını tahmin edin

Buda SS ler h t t p : / /img25.imageshack.us/gal.php?g=200211245137.jpg
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin   Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin EmptyCuma Ağus. 21, 2009 10:40 pm

HaHa ßayılıyorum Sana Sedat aßi Tosßa Ha ahahahahha
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin   Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 12:12 pm

Yalaka...
aqpici
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin   Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 11:25 pm

Lan oc dimes senin ne mal oldugunu 7 cihan biliıo iyi bile demiş adam sana anana avradına küfür etmedigine sükret Niye orc oldun onuda merak ediyoz Ha adamdan clan istemisindir almamıstır seni zaten ondan koymusundur bunları
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin   Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın  Yaşını Siz Belirleyin EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 4:51 am

zuhaha ben mi ondan clan isticem lan noob asıl o dedi gel clana diye gitmedim sonra da bunları yazdı halla halla uğraştığımız adamlara baq

Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eventtt aRKADASLAR
» arkadaşlar bi bakarmısınız
» arkadaşlar lütfen bakın
» arkadaşlar lütfen bi bakın
» Arkadaşlar Lütfen Okuyunuz. Özellikle GM VE ADMİN