Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin
Yazar
Konu: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin Cuma Ağus. 21, 2009 1:58 pm
ben _dimes_ Dün akşam saatlerinde karus a döndüm ve cz ye çıktığımda Darkmambanın pm si ve söyledikleri Buyrun Darkmambanın yaşını tahmin edin
Buda SS ler h t t p : / /img25.imageshack.us/gal.php?g=200211245137.jpg
4EverScL9c
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin Cuma Ağus. 21, 2009 10:40 pm
HaHa ßayılıyorum Sana Sedat aßi Tosßa Ha ahahahahha
_Dimes_ Misafir
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin C.tesi Ağus. 22, 2009 12:12 pm
Yalaka...
aqpici Misafir
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin C.tesi Ağus. 22, 2009 11:25 pm
Lan oc dimes senin ne mal oldugunu 7 cihan biliıo iyi bile demiş adam sana anana avradına küfür etmedigine sükret Niye orc oldun onuda merak ediyoz Ha adamdan clan istemisindir almamıstır seni zaten ondan koymusundur bunları
_Dimes_ Misafir
Konu: Geri: Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin Ptsi Ağus. 24, 2009 4:51 am
zuhaha ben mi ondan clan isticem lan noob asıl o dedi gel clana diye gitmedim sonra da bunları yazdı halla halla uğraştığımız adamlara baq
Arkadaşlar Ben SS Leri Koydum DarKMamba Nın Yaşını Siz Belirleyin