Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

arkadaşlar lütfen bi bakın

2 posters
YazarMesaj
arkada?l
Misafir

arkadaşlar lütfen bi bakın Empty
MesajKonu: arkadaşlar lütfen bi bakın   arkadaşlar lütfen bi bakın EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 12:06 pm

arkadaşlar ne yaptıysam olmadı oyuna girmiyo galiba şu andada res te bu xskip geldide ne oldu yani ne işimize yarıcak boşu boşuna yorgunluk bende sitede ne yaptıysam olmadı bu işler daha çok oyunda kaybettirir bence .. hem çaresini bilen varsa bu işin yardım pls.
armatadh

MesajKonu: Geri: arkadaşlar lütfen bi bakın   arkadaşlar lütfen bi bakın EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 12:07 pm

oyun suan kapalı bağlanamasın ... bana su cümleyi söylemeyin ne geregi vardı cok sinirleniyorum !! sizler dğeilsiniz maradonda tonca adam banlayan hosuna gidiyor demek +1 iron set yapmaları
arkada?l
Misafir

MesajKonu: arkadaşlar lütfen bi bakın   arkadaşlar lütfen bi bakın EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 12:22 pm

ne alakası var arkadaşım daha düzgün bişiler olabilir tam bilmiyorum bu konuları zaten ama olmuyo sinirlerim bozuldu sabahtan beri res yokkende olmadı neden olmuyo uskoyu bıraktım bu oyun için ama .. allaha şükür haramada el uzatmam
ADIGE

ADIGE

MesajKonu: Geri: arkadaşlar lütfen bi bakın   arkadaşlar lütfen bi bakın EmptyPtsi Ağus. 03, 2009 12:25 pm

arkadaşl demiş ki:
ne alakası var arkadaşım daha düzgün bişiler olabilir tam bilmiyorum bu konuları zaten ama olmuyo sinirlerim bozuldu sabahtan beri res yokkende olmadı neden olmuyo uskoyu bıraktım bu oyun için ama .. allaha şükür haramada el uzatmam

gereklı olmasa yapılmaz rahat bır oyun oynaman ıcın yapılıyor onca sey . dun adam ıllegal ıtemden banlandı demekkı serverda yolunda gıtmeyen bırseyler var ve adamlar duzeltmeye calısıyorlar.

arkadaşlar lütfen bi bakın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» arkadaşlar lütfen bakın
» bir bakın pls
» AxiKaaN bakın
» Arkadaşlar Lütfen Okuyunuz. Özellikle GM VE ADMİN
» Arkadaşlar Lütfen Okuyunuz. Özellikle GM VE ADMİN