Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

AxiKaaN bakın

4 posters
YazarMesaj
Impossible

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 8:13 pm

Bende Bırakmaya Karar Verdim Saouln yeter bu kadar Artık.Ben elimden geleni yaptım.Carı poke bi arka vercem cünkü critic artık 1.5k warior cure bassa 750 spike critc bir.Wariorlardanda allah razı olsun kardeşlik gibi dolamtıyorlar .Roquer Kufurden ban yedi evet anneye hakaret ayıp ama adam inanın birazda haklı.Reign sen banlıyonda hiç Red_Bull lara bakmıyn adamlar bizi afedersin ama ayakta sikiyorlar.Azımı bozumyorum 22 yaşındayım bazı şeyleri kabulleniyorum.Ama her seferde bi bug buluyorlar.Nese Carın yeni Kullanıcı Caglardır hadi iyi akşamlar.
Yeeeehoooo

Yeeeehoooo

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 8:20 pm

Bırakın bakalım oynarken hava hoştu her şey gsldi millet bug la almış başını gidiordu olay ortaya çıktı düzenlemeler geldi iki üç damage ya abartıldı yada buga girdi zor zamanda bırakıorsunuz.Gidin öteki serverlara ama kesin hile açın yoksa almıorlar servera.Hea bu arada kendinizi fazla kaptırmayın 2 güne kapanıor o serverlar.
IGOTCHAI

IGOTCHAI

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 8:26 pm

''Azımı bozumyorum 22 yaşındayım'' İlginç yalanında bu kadarı
Impossible

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 8:38 pm

IGOTCHAI demiş ki:
''Azımı bozumyorum 22 yaşındayım'' İlginç yalanında bu kadarı

Lan lale msn wer gösterem sana....
IGOTCHAI

IGOTCHAI

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 8:40 pm

Eminsin yani 22 yaşında olduğuna oyundaki konusma tarzına bakılırsa 15 16 eğer 22 yaşında isen az adam olmaya bak:)
Impossible

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:51 pm

IGOTCHAI demiş ki:
Eminsin yani 22 yaşında olduğuna oyundaki konusma tarzına bakılırsa 15 16 eğer 22 yaşında isen az adam olmaya bak:)

ben adamım zaten senin gibi şerefsiz yagcı olmaktansa ölrm daha iyi laleye bak kmsn lan sn lol!
IGOTCHAI

IGOTCHAI

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:53 pm

Yarın ban yiyeceksin:)
_npkasar_

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:59 pm

Bırakırsan Bırak Zor Zamanda Satmak Ayıp Düzeltilri Herşey 2 Sorun İçin Bırakmam Öteki Serwerler 2 Günde Gidio Dogru lol! lol!
IGOTCHAI

IGOTCHAI

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:00 pm

Bu çocuk utanmazın teki küfürleri ediyor sonra hiç birsey yokmuş gibi davranıyor karaktersiz.
Impossible

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:14 pm

IGOTCHAI demiş ki:
Bu çocuk utanmazın teki küfürleri ediyor sonra hiç birsey yokmuş gibi davranıyor karaktersiz.
b0Ş knusma kardesm ban sorun deel ayrıca kfr etmiorm aptaL! SSERVERİ Sizin gibi adilere bırakmam 2 dk sinirlendirionz adamıı
IGOTCHAI

IGOTCHAI

AxiKaaN bakın Empty
MesajKonu: Geri: AxiKaaN bakın   AxiKaaN bakın EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:16 pm

Bunamiş bu ya daha ne dediğini bilmiyor... KüfÜr BÖLÜMÜNE BAK Very Happy

AxiKaaN bakın
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ben AxiKAAN HERKES İçeri :)
» AxiKaaN x)
» Axikaan npt olayı
» Roquer_ | AxiKaan
» bir bakın pls