Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Roquer_ | AxiKaan

2 posters
YazarMesaj
Hey !
Misafir

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 3:55 pm

Herkes atıp tutmuş.Yok ßen nutz'u kestm.Şunu yaptım.

1-Roquer_:Oyunu bırakmasına vs atıpta Sonra dönen Senmiydin ? Benmydim. ? bunu XhateT Knkan bile biliyor..

2-AxiKaaN:SaqlamSn krdşm qecen gün vs attık 10-8 aLdın bişi demiyorum.Ama Pc Cok kasıyordu.Evde degildim.Pazartesi günü vs yapıp bu konuya koyacam..
Nutz

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:02 pm

ßu arada 4reactive Sen beni kestiginin 1 tnae fotosunu koyarsan ben bu oyunu bırakacam..itemlerimi,Charımı sana verecem.20 kere vs yaptık 20 kere seni kestim..

Roquer_ ve AxiKaaN Dedigim gibi 2nizlede pazartesi günü tek tek vs atacam.Bu konunun altına resimlerinizi ekleyecegim.
Roquer
Misafir

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:08 pm

Nutz Senle P.tesi görüşücez dün kim ws attıda kim yendi 3-1 ??
Impossible

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:10 pm

Bana posta koyma roquer_ zaten ezigin önde gidenii bakma sen ona iyisin ama bni kesemessin kardesim seni 10-8 yenmiş ben oynasam 10-3 Very Happy 4reactive yide en az 20 kere kestim 1 kere bala kesmişş çat foto cok merak ediom kesince cıldırdımı acaba die Very Happy lol!
Nutz

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:12 pm

Axi Senle Sadece o gün vs yapmadık ondan önceki günlerde senin hiç kesemedigin oldu..Ama pazartesi günü yaptıgımız ws lerin Sonucunu herkes görecek kafanı yorma Sen..

bu arada Roquer_ görüşecez fln ne ayak ? FewDeaTH'tan edit item (+9 Raum) vs itemleri alıp gelip kesince kesti oluyor Smile)

Impossible

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:15 pm

roquer_de haklısn ama bnii kesemezsin!!! kesersende helal olsn..
Nutz

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:17 pm

Kaan ßen sana ezik veya Saglam demiyorum ama konuşmalarında ne dedigini sende iyi biliyorsun.Beni kimse kesemezde demiyorum..Sadece 2 eksigim kaldı onlarıda pazartesiye kadar halledecem.+ oLarak eve gececem.O zaman yaparız Km keserse kessin buraya koyacam ss'leri.

Roquer_'i zaten bilen biliyor.(Noob:P)
Impossible

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:21 pm

e iyi kardesm tatlı rekabet gzel oluoR :d
_4luk4rt
Misafir

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: en saglam   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:27 pm

Beyler şama maka b yanana ben Nutzz'a db atıorum bizim adamlar dalıolar adam alıp pt nin ortasından çıkıor ben ss de koyacagım hatta arenaya gidelim bakalım kim keser?
Nutz

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: Geri: Roquer_ | AxiKaan   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:34 pm

_4luk4rt demiş ki:
Beyler şama maka b yanana ben Nutzz'a db atıorum bizim adamlar dalıolar adam alıp pt nin ortasından çıkıor ben ss de koyacagım hatta arenaya gidelim bakalım kim keser?

Herkes Kendini övüyor ? Önemli olan dışardan arkadaşların sizi övmesi.. Wink
KARATURK
Misafir

Roquer_ | AxiKaan Empty
MesajKonu: ...   Roquer_ | AxiKaan EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 4:38 pm

Nutz gercekten czde gördügüm en saglam playerlardan birisidir.ne yapıp ne edip kesiyor abi:D

Roquer_ | AxiKaan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ben Roquer Herkez Baksın
» AxiKaaN x)
» Ben AxiKAAN HERKES İçeri :)
» Axikaan npt olayı
» AxiKaaN bakın