| tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Unstoppa Misafir
| Konu: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 3:41 am | |
| |
|
| |
Gotüm Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 10:48 am | |
| GÖtümle gülüyom sana sen ne ezikmişsin La bovl un ortasında kimle vs atıyosa adamlar kesmiş bu ezikte ezildiginiz resmetmiş herkez sana güler bu resimde bolv un ortasında vs mi olur :D:D:D:D:D Sen kadar malınada ilk kez raslıyommm :DD:D:D gece boyu giremediginizden bovla ezildigini resmetmişsin sen :D:D:bırak seen bırak oyunu |
|
| |
Tony Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 11:03 am | |
| yok unstop a ılk defa bende katılıyorum fatalq sorunlu sanırım bende medcezırle ws atarken son wurusa kaldı medcezırın canı geldı heal attı adamın canı flledı ıkıncı wsde master yandı yıne aynısı bende 3, e gırmedım orda ne yapacagını kım bılır ya db sallar dalardı yada yıne healını yapardı medcezır e bırsey demıyorum tanırım bılırım ıyı ınsandır ama fatal bunu cok yaptı sadece o wsde degıl takma kafana furkan fatalı bılıyor humanlar |
|
| |
FatalQ Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 1:15 pm | |
| ondan 50 kere vs yaparken masterin yandığında kaçtığını yazmayı unutmuşsun bide bana çamur atma kaçıyodun yine bende vurdum bukadar basit.eskirma vurup bizi dc ettirip kesmeye benzemez bu bowlda ben varım gece senide oraya sokmam hadi hepnize kolay gelsin |
|
| |
MedceziR Misafir
| Konu: Lm Salı Ağus. 18, 2009 2:15 pm | |
| La unstopme Vs istiosan gel yapak Hatirlion mu arenada sc sil dedigim de banane demistin sonra seni vs eventte kesmistim Demekki sc de olsa oynamai bilmion hele bide asasin tkykaanda item bile yok o da kesiosa seni bilmiom gerisini |
|
| |
Unstoppa Misafir
| Konu: cvp Salı Ağus. 18, 2009 7:52 pm | |
| arkadaşım ws ye karışmak erkeklikmi adam durmadan bacak kırma atıyor kitliyor yatacağını anlayınca 4fatalQ eziğide gelip vuruyor bu eyer erkeklikse size diyecek bişeyim yok aynen böyle dwam edin ve 4fatalQ eziği sen wsde hem db hem kendine heal atıyon kstinmide wsde kestim oluyor böyle bir wsmi var ya db atma yada heal ozman gelde beni bağırtırayım bowlun ordatsında hadi gülüm siz dewam edin ezikliklerinize..! |
|
| |
Tomy Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 10:51 pm | |
| karuslar hep unstoplle a ezıq gıbısınden seyler soyluyorlardı bende orc oldum we sunu anladım once kosanısın o walkrylerı almısın o shardlar elınde o kadar takın war ama senden bı cacık olmaz ws de master yanınca kacmak ne demek ya we bunu bır kere ıkı kere degıl 5 6 kere yaptın 1 saat ıcınde gelıyorsun ws e wuruyorum ıkı tane masterın yanıyor sonra kacıyorsun hp fllleyıp gelıyorsun sankı kesecekmıs gıbı bıde artıstlık yapıyorsun ıstemıyorum manasında oturuyorum kendın kaldırıyorsun ılla e madem oyle 50 np ıcın deger mı ya adam gıbı kaybetmeyı bıl yada ws ısteme gıt fırsat bulursan atross rıote kes |
|
| |
Unstoppa Misafir
| Konu: cvp Salı Ağus. 18, 2009 11:19 pm | |
| sallıyosun ölçülü salada bir iki salakta olsa inansın abisi benim wsde kaçmamın 2 sebebi olur 1. ya sende benden kaçmısındır 2. başka bir asas görünmezlik basıp gelimiştir yalan söylerken bile inanırlarmı die düşünde yaz..! |
|
| |
Tomy Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Salı Ağus. 18, 2009 11:36 pm | |
| istiyorsan tum serverı toplasın gm onların onunde yapmadıgımı yapıp senle ws yapayım hemde 10 kere bakalım kım kımı alıyor abısı dıyıp adamın asabını bozma ben senden neden kacayım senı zaten cok rahat kesebılıyorum he hala dıyorsan kacmadım olur ss de koyarım we yanımızda 2 human bı orc asas wardı bızı ızlıyorlardı kımse sonradan stealthlı gelmedı we sana sadece WALKRY E WERDIGIN PARAYA YAZIK O ITEMLERE YAZIK DIYORUM GERISI SS DA GAYET ACIK |
|
| |
FatalQ Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Çarş. Ağus. 19, 2009 1:01 pm | |
| sen asasın skillerinin ne işe yaradığını bilmiyosun galiba ben sana öğreteyim master 20(malice) eskirma(massive) prayer of yani bastığım kitabı siliyo fear(discountis) yani mana siliyon minor yapıyon 100mp=60hp.asas bu serverde db gibi sen bana malice attıyon ve eziksin diyosun sen skillerinin ne işe yaradığını bilmiyosun bana ezik diyosun.masterın yandığında kaçmasını biliyosun 50 np için rezil olsuyosun kendine güvenmiyosan erkeklik yapıp vs istemeyecen yapıyosanda kaçmıyacan.2 kişi dalıyolar diyon sen 100 kere kaçtığını yazmamışsın sen vs yaparken kaçarsan böle ayak kırmayı yiyice mal olur kesilirsin ayak kırma yiyince cure atmayı bilmiyosan böle kesilirsin kaçamadan.seninle her türlü vs yaparım cz de kaçmazsan ama beni npt diye banlarlar.sen 50 np için kendini küçük düşürmeye devam et.BB |
|
| |
FatalQ Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Çarş. Ağus. 19, 2009 1:06 pm | |
| bide Valkyre almışsın h.o. ama yine tek attırıyorum sana ben senin yerinde olsam oyun oynamam forumda laf ebeliği yaparım kibarcası bu. |
|
| |
Unstoppa Misafir
| Konu: cvp Çarş. Ağus. 19, 2009 2:51 pm | |
| 4fatalQ arkadaşım gel ws atalım fark yapmaz ama şu sorun war bana db atıyosun yatarkende durmadan heal yapıyosun zaten db atınmı 1200 falan vuruyorsun seni nasıl kesmemi düşünüosun yerinde durmuyosun durmadan slay yapıtorsun zaten skll wuramıorum bide gelmiş laf ediyosun gel her türlü ws atalım ama alayt yok..! |
|
| |
Tomy Misafir
| Konu: Geri: tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! Çarş. Ağus. 19, 2009 3:28 pm | |
| adamın skıllı kardesım o sen eskrıma kullanıyorsan crıt kullanıyorsan mınor kullanıyorsan oda onları kullanır adamın skıllı madem prıest cok salam dıyorsun sende prıest acıp oynasaydın 4fatalq haklı |
|
| |
| tkykaan we 4fatalQ nun ws anlayışı...! | |
|