Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!

YazarMesaj
Unstoppa
Misafir

Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! Empty
MesajKonu: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 5:43 am

prtle kestiğini ws sayıyor artık ws anlayışımı odur yoksa ws de cok kesildiği için beynimi sulanmış bilemiyecem taktir sizin...!
böyle cocuklarla artık muhattap bile olmuyorum pm kapatıyorum yoksa kıskanclıklarından ne söyleyeceğini şasırıyor zawallılar...!

[img=https://2img.net/r/ihimizer/img33/6991/ezikw.png]
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 4:58 pm

Hll oLsun Kaanıma ße KapaĞı Koymuş xD
malak
Misafir

MesajKonu: Geri: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 5:52 pm

senden ala malmı var ne oyun biliyon ne bi bok bide forum orospusunun herkeze kesiliyon vs den kıcın yanınca kacıyon dimes le sen kadar orospu insanlar daha görmedim bırak bu oyunu götünü parmakla iyi demiş adam sana afferim tikykaan
TikyKaaN
Misafir

MesajKonu: Bu cocuk şaka qibi :D   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 8:30 pm

ya arkdaşımm işine bak . karı gibi forumLarda gezeceqne sus ve oyununu oyna sana bi Laf demiştim ya oNu nie koymadın.
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 8:39 pm

malak'a katılıyorum her harfıne hemde soyleyecek soz bırakmamıs Very Happy
lol!
Unstoppa
Misafir

MesajKonu: cvp   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyCuma Ağus. 21, 2009 12:32 am

hepinizin cocuk olduğu belli götü olan adam gibi nickini yazar ws benim ws den kaçan adamdan bende kaçarım ama konumuz bu değil konumuz tykaanın cocukca lafları zoru olan maradonda pm atsın burda birkere salama nickle gelip yalan yanlış şeyler söyleyim kaybolmasın ze ettiğiniz küfürlerde sizin cocukluğunuzu belli değiyor dicek bişeyim yok..!
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyCuma Ağus. 21, 2009 10:12 am

iyide herkesin kendi nicki zaten bunlar Smile
enayi
Misafir

MesajKonu: Geri: Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!   Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...! EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 6:27 am

Şu maLı muhattapa aLmayın adam deqİL oyundan asIL beyni buLanan seNSİn enayi işine baq. yaşımLa ilqLi bi sorunun warsa cwp weririm canLı koccuummm. raad OL.

Tkykaan'IN dedeğili cocukca laflar...!
1 sayfadaki 1 sayfası