Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!

YazarMesaj
MaTaDorR

Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! Empty
MesajKonu: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptyCuma Tem. 31, 2009 9:19 pm

Rexxar +9 hb ben +9 3 parça shell +8 BaaL Takas Edicektik trade clentim bozuk dedi bende itemleri pazardan yaplım dedim ilk ben koydum şerefsiz alıp kaçtı >>>>!!!!!!! Bu Yaşa Geldim İnsanlara Güvenim Kırıldı Yeter!!!!!!!

Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! Erefsizrexxar.th

Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! Itemlerialdkat.th

https://2img.net/r/ihimizer/img378/395/ayppettinw.jpg
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 9:26 am

Aynı Clandan arag0rn(formyrocco) da aynısını bana yaptı bunlar organize calısıyor heralde Ken in 2. wersiyonları benden dual +2 mino +8 raptor 3 tane +9 shell aldı serefsiz.CLan Baskanı clana sadece saglam adam alıyoruz demişti clanı kurarken sadece saglamlık yetmiyor ilk once adam olanı alın clana
CombpMac
Misafir

MesajKonu: !!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 2:26 pm

o. cocuları oyunu bıraktırdılar bana onların olsun amk itemleri istemiom böle oyn oynanmaz salla ya gm lerden sen bi boq yaptıkları yok oyuna girmiolar !!! parayla item satıolar mal ca bi server .!!
4reactiv
Misafir

MesajKonu: Geri: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 3:14 pm

nadır knka bılıon cok lol var oyunda 2 item ıcın bunu yapan real hayatta karsına cıkmaz kı işte
MaTaDorR

MesajKonu: Geri: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 5:06 pm

Admin Konuya Bakmıyormu ???

Şerefsiz Yüzünden Oyunu Bıraktık !!!!

KinqCho Filan Hepsi Bu O.Ç'ları Yüzünden Oyunu Bıraktı

Admin İlgilenmiyormu Bu Konularla Anlamıyorum!!!!
MaTaDorR

MesajKonu: Geri: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptySalı Ağus. 04, 2009 12:57 pm

Evet Arkaşlar Admin İle Konuştum ve Bana Şunları Dedi:''Bizi İlgilendirmez Biz mi Çaldırdık İtemlerinizi''

İşte Arkadaşlar Böyle Bir Admin İle Karşı Karşıyayız Oyun Anlayışı Olmayan Bir Kişi ve Sözünde Durmayan Bir Kişi

Bir Gün BestOfTurk ve Bazı Arkadaşları Troll Captain'e Dönüşmüştü Bende Neden Böyle Bir Şey Yaptıklarını Sorduğumda Biz Oyunun İlk Playerlarıyız Dedi Ve Admin Bize İtem Şatışı Ve Benzeri Şeyler Olmayacak Diye Söz Verdi Ve Sözünde Durmadı Ona Tepki Olarak Dönüştük Dedi. İşte Böyle Bir Şerefsiz Kişiliğin Serverında Oynuyordum Ama Bıraktım !!!!

Şimdiden Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim
Hala Böyle Bir Admin'e Güvenipte Oynuyorsanız Bu Oyunu Hélal Olsun Size !!!!!!!
ImTestam
Misafir

MesajKonu: Geri: Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!   Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!! EmptySalı Ağus. 04, 2009 3:15 pm

Arkadaş item weya gm lik satısı warmı dediginde kesinlikle item satısı yoktur dendi basladık sonra user topladıkdan sonra hemen basladılar satısa bir problem olunca 2 gün oyuna girmezler ama birisi item alacakken hemen msn werirler

Rexxar Şerefsizi Bakın Lütfen !!!!!!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» arkadaşlar lütfen bi bakın
» arkadaşlar lütfen bakın
» bi bakın suna aradakı mesafaye
» Unstoppable düştüğü duruma bakın.(Medalden Hediye)
» bir bakın pls