Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

IChangeSI wh. :S

3 posters
YazarMesaj
ELlRONDl

IChangeSI  wh. :S Empty
MesajKonu: IChangeSI wh. :S   IChangeSI  wh. :S EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 10:43 pm

nordaynz

MesajKonu: iftira   IChangeSI  wh. :S EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 11:04 pm

arkadaşım o resimle oynandığı her halinden beli oluyor ona bakarsan bendede adamların ss veri var ama bazı kişilerin datası eksin olduğundan oraya inebiliyor sen hiç kafanı yorma kıskanclığında anlamı yok sana tek lafım iftirayı bırak adam gibi oyununu oyna eyer admin de wh var diyorsa buyursun banlasın son olarak fotoshop yaparken birazdaha ayrıltılar girmeni öneririm..!
::Invincible::

MesajKonu: Geri: IChangeSI wh. :S   IChangeSI  wh. :S EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 11:41 pm

nordaynz demiş ki:
arkadaşım o resimle oynandığı her halinden beli oluyor ona bakarsan bendede adamların ss veri var ama bazı kişilerin datası eksin olduğundan oraya inebiliyor sen hiç kafanı yorma kıskanclığında anlamı yok sana tek lafım iftirayı bırak adam gibi oyununu oyna eyer admin de wh var diyorsa buyursun banlasın son olarak fotoshop yaparken birazdaha ayrıltılar girmeni öneririm..!

ps varmı bilemem ama hile engelli biliyorum ben ve bendede myko cz var yanlışlıkla yüklemiştim
inanamazsın adamlar nerde görünüyo onları ss koysam varya millet çıldırır affraid
Testamen
Misafir

MesajKonu: Geri: IChangeSI wh. :S   IChangeSI  wh. :S EmptyPerş. Tem. 23, 2009 8:21 am

Bazılarının Cz Si Farklı Bir Cok Serverda Gördüm Czsi Myko Cz OLanlar Öyle GÖsteriyor Sende Onlarda Dağdaymıs Gibi Gozukuyorsun:S
ELlRONDl

MesajKonu: Valla Bn Bilmem Bunlar KSC   IChangeSI  wh. :S EmptyPerş. Tem. 23, 2009 11:19 am

Bu Resimler KSc Hİç Bir ŞEkilde Oynanmaz Ve Bn Cekmedim KEN Cekti Fotoları O koymamı istedi Bnde Yayınladım.
TameK
Misafir

MesajKonu: Geri: IChangeSI wh. :S   IChangeSI  wh. :S EmptyC.tesi Ağus. 01, 2009 10:08 pm

bu arada asagıda ben adam almısım Very Happy:D

IChangeSI wh. :S
1 sayfadaki 1 sayfası