Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

TamedPandaS

4 posters
YazarMesaj
Délilah

Délilah

TamedPandaS Empty
MesajKonu: TamedPandaS   TamedPandaS EmptySalı Tem. 21, 2009 3:57 pm

Koskoca Serverın agzına sıçtıktan sonra yapılan haksızlıklara dayanamayıp serverı bırakmaya karar verdik itemleri dagıtırken haklı oldugumzu savundugumz için REİGN adlı admın tarafndan clanca banlandık sizde bu adaletın nasıl oldugunu sizde gorun istediğine edit MD satıp haksız olanları da hakkını savundugu için banladılar herkese ii oyunlar size tavsiyem bunlara para kaptırıpta paranızı harcamayın herkese elveda ii ve kotu güzel bir 4 gün geçirdik o bize yetti lol! REİGN VPS ve SUNUCUNUZ götünüze girsin lol!
S3N4R1ST
Misafir

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptySalı Tem. 21, 2009 4:02 pm

EVET
S3N4R1ST
Misafir

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptySalı Tem. 21, 2009 4:05 pm

ben servırın bundan sonraki halini çok merak ediyorm bakalım.. görücez TamedPandaS OLMADAN NELER OLUCAK ORCLARI TUTAN TARAF BİZDiK O AQ VPS SUNUCUSU BOKUNA SERVERIN ANASINI SİKTİNİZ NEYSE ARTIK FAZLA SÖZE GEREK YOK ALIN OYNAYIN BAKALIM HİDENDRAGON SENDE BUNU BİL EDİT CHARLA ANNANEMDE OYNAR 1 GÜN ÖNCE HERKEZDEN ELİNE ALIP ÜSTÜNE EDİT İTEM ALAMK GÜZELDİR MAGEDNE TP MAGE VARMIŞ GİBİ SCROL KULLANMKTA (SINIRSIZ) soN SÜZ REİGN ANANI SİKİYİM
VidiVodo

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptySalı Tem. 21, 2009 4:11 pm

Para kazanmak hırsı ile büründüğünüz için kaybeden siz oldunuz ha biz 13 kişi bıraktık siz belki büyük bi kayıp olarak düşünmüyosunuz fakat siz dürüstlüğünüzü kaybettiniz söylecek söz yok. sadece oyunu oynamaya devam eden arkadaslarımıza bir iki sözüm var. hakkınızı savunmayın susun 6k dmg yiyin karsınızdakiler +3 takı set +9 shell set olsn tp scleri olsn respwn scleri olsn np editlesinleri siz sakın hakkınızı savunmayın yoksa sizde ban yersiniz. herkese iyi oyunlar

TamedPandaS başka servera akar..
aNKaFLy2
Misafir

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptySalı Tem. 21, 2009 4:20 pm

TamedPandaS HER SERVERDA SAĞLAMLIĞIYLA KONUŞUP SAĞLAMLIĞIYLA BANLANDIĞI GİBİ HİÇ BİR SAYGISIZLIK OLMADAN SADECE HAKKINI SAVUNMASINDAN DOLAYI BANLANMIŞTIR / ACAR KO / RASAS EMPİRE / BLOODY KO GİBİ GİBİ Smile vidivodonunu yaptığı gibi bendende bir tavisye hakkınız savunmayın TamedPandaS HAKLARIN ARANDIĞI BİR SERVERA GEÇmiştir
AngelCry
Misafir

TamedPandaS Empty
MesajKonu: çok üzüldüm   TamedPandaS EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 3:51 am

server sizib gibi karusları-playerları kaybettigi içn çoq şansız..
Impossible

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptyÇarş. Tem. 22, 2009 10:06 am

Vidi vodo msn verin bari biriniz :DBARIŞ ben
MrAngelCry

TamedPandaS Empty
MesajKonu: Geri: TamedPandaS   TamedPandaS EmptyPaz Tem. 26, 2009 12:46 pm

Gmlerde Bunu Istıordu Zaten KarusLAr yenıLsın isTıorlarDı En coq Parayı Weren Irk Humanlar KarusLardan FazLa Para Werenı Gormedım Duymadım JrCombocu.... 35 tL Wermıs Gecen gun GREV yapıorlardı Jrcombo Paso Bıze Salak Dııp Duruor Du Sonra 1 aRkadas Bıze Salak Dıen O MAL oyunA 35 tL werdı Dedı O gun bugun dur Aklımda Bunlar War GMLER ADMİNLER İSTIORDU KARUSLARIN KAYBETMESINI biz KAybetcez Sonra KArusLar oyuna PAra Werıcek OOO öLme Atım öLme SIKINTISI OLAN OYUNDA PM ATSIN

Nick:MrAngelCry ....

BuyRun

TamedPandaS
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» TamedPandaS Ailesi ...