Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Admin buraya bak

YazarMesaj
Admin.
Misafir

Admin buraya bak Empty
MesajKonu: Admin buraya bak   Admin buraya bak EmptySalı Ağus. 25, 2009 9:16 am

Noldu bazı gercekler anlasılınca artık foruma bile bakmıyorsunuz bi adam demişti iron neck iron belt rof tanesi 5 ytl inanmamıstım ama o +10 raptoru gorunce inandım işiniz gucunuz para milletin emegine saygınız yoq birazcık saygınız olsa db 0 lamazdınız hadi madem item satısından sonra pişmna oldunuz neden bir daha satıyordunuz noldu hani sadece sc idi sc den parayı kıramadınız tabi alan kısı fazla deildi hadi onadan bişi demedik +9 shell degerinde walkır satılıyordu tmm hadi oda bişi deil ama +10 raptor dual +2 rof ne demek birazcık emege saygınız olsa satmazdınız birde serwerla ilginiyormus qibi gozukmek icin usko moradon yaptınız millet adam qibi krowaz patch arıyor daha krowaz patch adminde bile yoq birazcık ilgilensen krowaz patch bulurdun yeni patch olarak yuklerdin bizde oto patchle cekerdik sıradan pk serwerda bile gm ler daha coq online oluor daha coq ilgileniyorlar ama sizin işiniz gucunuz para

Admin buraya bak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ADMIN senin ta 7 sulaleni...
» Admin...................
» Admin..................
» Admin Yardım
» Admin Sekmek Yasakmı