Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...

YazarMesaj
_Dimes_
Misafir

Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... Empty
MesajKonu: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 4:57 am

h t t p : https://2img.net/r/ihimizer/i/200211475745.jpg/
Bu ss den sonra hala gel ws diye biryerlerini yırtıcaksan sana dicek bi sözüm yoq...
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 8:20 am

o Çarı ßi Kişi Oynamıyo ße qöZüm aSıL Sahibi Seni qözü KapaLı KeSeR xD
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 11:59 am

zaten hep öyle olur kesilince ya charı kullanan başkasıdır ya klavye yenidir ya pc kilitlenmiştir ya laq vardır yani bi bahane bulunur erkekgibi kabullenemezsiniz...
MedceziR
Misafir

MesajKonu: Geri: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 12:47 pm

Fark edermi Ezik adamlar i keser anca dün gel dedim gelmedin ne kadar bildigin adam varsa keser forma koyarim idda da ediom görüceksinde Hele seni Beni bilen bilio o car kesmissin La biz human olduk Sen bowl dönüon ne ayak illa org mu olak cenenizi kesmek icin nerde görsen bizi town alayiniz aynisiniz Bide forma konu acmissin unstopme kestim imp. kestim bizde sen gibi olsaydik hepsini koyardik forma ama bebesin yazik annenin bacinin fazla degeri yokmus ..............................
_Dimes_
Misafir

MesajKonu: Geri: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptyPtsi Ağus. 24, 2009 3:10 pm

al işte burdan ye sen işte bu kadar adi şerefsiz bbir insan sin hemen anayı bacıyı karıştır

ve ben unstoppable ve ımpossıble kesdim diye hi ç konu açmadım senin çenen fazla düşük olduğu için sadece senin kesdiğim ss i koydum
Kasarino
Misafir

MesajKonu: Geri: Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...   Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır... EmptySalı Ağus. 25, 2009 5:50 pm

Dimes sen Harbiden Normal dogum degilsin Bundan emin ol senin annen varsada ona küfür etmek istemiyom gene ama seni sıcmıs sen normal dogum olamassın kendi yaptıgın bütün serefsizlikleri insanlara onlar yapmıs gibi yansıtıyon ama bu server seni yeterince tanıyo götün yanınca magen ceker vs den kacarsın vs vs senden daha bok bi insan yok o kadar ananada düskünsen git bu oyunu oynama cünkü serefsizce oynadıgın sürece ananada 7 sinsilenede herkes haklı bi biçimde küfür edecek .

Medcezir Umarım bu ss senin çeneni bir süre kapatır...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ADMIN senin ta 7 sulaleni...