Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

işte wh akarr :)

YazarMesaj
Bozkurt
Misafir

işte wh akarr :) Empty
MesajKonu: işte wh akarr :)   işte wh akarr :) EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 6:06 pm

whde son nokta işte !!
işte wh akarr :) Thumb_i__tewh
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: işte wh akarr :)   işte wh akarr :) EmptyCuma Ağus. 21, 2009 10:47 pm

Kardeşi ßazen öyLe qözükeßiLiyo asLında o Kdr Uzaq oLmayaßiLiyo Sana aNladınmı ondanda OlaßiLir. Smile
Mage
Misafir

MesajKonu: Geri: işte wh akarr :)   işte wh akarr :) EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 12:07 pm

Kardesim Baskalarının Db si farklı cz de onlardada sen dağdasın:)
Bozkurt
Misafir

MesajKonu: Geri: işte wh akarr :)   işte wh akarr :) EmptyC.tesi Ağus. 22, 2009 10:08 pm

ıyıde bu adamda bu tek degıl ha desek adamda usko cz yok ama bf tasının oralardada dolanıyor demek kı usko cz war olmasa orada kale olur oraya gıremezdı we bıldıgımız kestırme yoldan gırıyor demekkı usko cz war we admın dbsı fln hıc bısıyı farklı degıl bas baya wh war emınım buna cunku cok sekkılde gordum ben bu elemanı we benımde az cok bu konularda bılgım war neyse artık serverın cıvkı cıktı bende bıraktım gecmıs gıtmıs sey ustune konusmaya gerek duymuyorum

işte wh akarr :)
1 sayfadaki 1 sayfası