Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..!

YazarMesaj
Unstoopa
Misafir

Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..! Empty
MesajKonu: Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..!   Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 4:37 pm

clanımdaki arkadaşlara oda bizim clana gelecek o clandan herkez bize geldi sen gelmedin gibi yalanlar söylüyerek clana çağıran Impossible arkadaşımız vede araya arkadaş sokaray MrsHeal charımı muteletiyor serverde arkadaş ayrımı olduğunu bilmiyordum ama bendede ss si var ve bu ss verdikten sonra mutelenmese bilinki bu serverde ayrım var..!

[img=https://2img.net/r/ihimizer/img219/3728/12333.png]
Impossible

Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..! Empty
MesajKonu: Geri: Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..!   Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..! EmptyPerş. Ağus. 20, 2009 4:57 pm

Dur SS koyiyim o adam bana dediki Seinnin için furkanla kavga ettim aaynen bole dedi ve 200 np li adamı clanıma niye alıyım beni bilen biliyo yorma ceneni iyi günler.Konu kilit Cihan abi.

Impossible lenin clanımdan yalan yanlış laflarla adam çağırması buyrun kanıt..!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bifrost'ta Transformation Scroll ile National Point kasip DRAGON ve diger simgeleri alan arkadaslar
» Polifonik_osuruk'u hp priest charımla kestim buyrun ss:D
» Coq havaldın kendini coq fena sanıdın o kdr item yaptn ama adam ol ilk.
» Impossible vs BujuBanton şaka gibi
» Barmen ve Adam