Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere

YazarMesaj
PerfectLy

RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere Empty
MesajKonu: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 11:31 am

Bn onn clandaydım Talos kesıoduk baskan bendım kutuyu o alıcaktı db cekti biri aLdı itemi ama bana gittiği için hemen sen aLdın ddi ve bnde sinirlendim ama ana bacı kaymadım ... o ama soradan sövmeye başladı işte ss. admin buna bişey yapmassa artık ....

https://2img.net/r/ihimizer/img5/6738/adszjhu.jpgRayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere Adszjhu monkey
PerfectLy

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 11:32 am

bişi yapmanı bekliyorum admin..
Raydiamo
Misafir

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 11:55 am

kimse kusura bakmasın ama hak edene yapılır bu hemen ekranın sag köşesine bakın bi. bir insan talos kesip partıden dısband atıp taşı alırsa ona herşeyi söylerim kime kusara bakmasın. ben hakedene söylerım o lafı ha bu arada senın ban attıgn ilk pm yi koyam bende hem hırsızlık yap hem üste çık.
RayDiamo
Misafir

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 12:01 pm

img8.imageshack.us/img8/9463/2009817121843.jpg

adresin başına http koyun neden benım boyle sınırlendigimi de gorun herkese kolay gele boş işlerle uraşmayalım
Tony
Misafir

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 12:41 pm

arkadasım sen bunlara guvenerek aralarına katılarak yanlıs yapmıssın hıc bırı adam degıl bunların anca klavye bası delıkanlılık yaparlar kufuru cok sewerler we ray sana gelıncede oyunu bılmıyor degılız sen db atmıssın sonra adama gelmıs drop we adam almamıs bıle baskası acmıs kutuyu we tıklamıs sonra saten halle db atmıs sacma sapan konusma oyunu bılıyoruz sag altta hersey bellı arkadasım sanada tekrardan gecmıs olsun ders olmusdur sana dahada muhattap bıle olmassın olur bıter bugun bu charlarını banlarlar yarın baska char acıp gelır weled bunlar pc basına oturunca ayakları yere bıle degmeyen aıle terbıyesı almamıs ccklar bunlar
PerfectLy

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptyPtsi Ağus. 17, 2009 9:39 pm

giden char olsun kardesım.. admaa baksana itemlere zaten bide bize bak db cekipde alıo ama yinede ben almadım o itemi .. banlanalım farketmez ztn. hayal ürünü amk oyunu ama ana bacı kfr edilir mi
Tony
Misafir

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptySalı Ağus. 18, 2009 11:06 am

sen haklısın burda kardesım takma kafana cck de gec banlatırsada banlatsın char dızmekde ne war onemlı olan ınsanlıgının saglam olması ıtemlerının degıl ama bunlar bılmez bunları once insan olsunlar sonra ıtem dızsınler oyun oynasınlar boyle veledler yuzunden serverı bıraktım ben
PerfectLy

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptySalı Ağus. 18, 2009 12:38 pm

haklısın kardeşim helal olsn...
PerfectLy

MesajKonu: Geri: RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere   RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere EmptySalı Ağus. 18, 2009 12:43 pm

zaten ben bişey yapmadım onu banlamak zorunda da nerde bu admin :S banlamıosa bızde edelım artık si

RayDiamoN ana bacı kfr etti suçsuz yere
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» BiLGeKuRT arkadaşa vs'de yenildi diye durduk yere bana küfürler savurdu
» ForTheLastxD'i BiFrostta kestim diye olmadık küfürler etti moradona geçtiğimde.