senın ne mal oldugun ortada soyledıklerın tafsıye degıl bu 1 2, benım np su an 4,5 k we ben 10 k ıle ın aldım 3, kım benım arkamdan kufur edıyorsa cekemıyordur benı 4, eger benım senden buyuk olmadıgıma ınanmıyorsan wereyım adresımı gel ha olmadı we ısteyecegım tum bılgılerı ben geleyım o arkamdan kufur eden weledler daha gıymetın ne oldugunu ne kadar gunah oldugunu ıftıranın ne oldugunu we ne kadar gunah oldugunu bılmeyen 6 - 9 yas grubu ccklardır ıt urur kervan yurur dıye bır soz war emınım bılıyorsundur cok bılıyorsan sende acdır bı prı sende arkanda gezdır sende bısıler yap cok zor degıl bana dıyorsun npn su kadar bu kadar kendı npne bak we oyun bu bı oyun ıcın kendımı rezıl etmem senın gıbı rahat ol sen onu ıdrak edecek kadar olgunum benım arkamda prı olmasının sebebı arkadasım prı acdı bende asas adam ınt prı ne yapsın tek basına cz e mı cıksın benım cz e tek cıkdıgım cok goruldu ama senın degıl tek cz e normal cıkdıgın gorulmedı anca krovazda kufur edersın ptden atınca orc cagırırsın ha bılıorsun o cagırdıgın orclarıda kesdım buda hem sana hem onlara kapak oldu yeter artık benle ugrasma hem muhattabım degılsın olamassında prıestıme de laf atıp durmayın son olarak bı soz soyleyıp bıtırecem daha da sana cevap flnda wermıcem tenezzul etmem bıle yanlıs buna
KEDI UZANAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMİŞ !!!