Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :)

YazarMesaj
Tomy
Misafir

işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) Empty
MesajKonu: işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :)   işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 10:33 am

işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) Thumb_nptkasardankufur

lutfen geregı yapılsın ıtemlerını aktardı zaten barı banlayında nplerı gıtsın zaten kendıde dıyor banlasınlar yıne yaparım npt Smile cocuk ıste Very Happy
Tomy
Misafir

MesajKonu: buda npt ss sı :D   işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 10:36 am

işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) Thumb_nptkasar
Nympthamine

MesajKonu: tonyy!   işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 12:48 pm

en azından adam senin gibi pri arkada dolaşmayo iyi yapmış walla! hem tony sen fazla konuşma serverde herkes arkandan küfrederek bahsed,yo. inan senin yerinde olmak istemezdm ben seni sağlam char sanmıştım ilk gördüğümde aq 3k np ile millete hava atma bari herkese çocuk diyon sen kaç yaşındasın mrk ediorm önemli olan yaş değil olgunluktur sen 20 üzeri olsanda bu laflarınla 18 altı gözüküon buda sana abi tavsiyesi...
Tomy
Misafir

MesajKonu: Geri: işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :)   işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :) EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 2:17 pm

senın ne mal oldugun ortada soyledıklerın tafsıye degıl bu 1 2, benım np su an 4,5 k we ben 10 k ıle ın aldım 3, kım benım arkamdan kufur edıyorsa cekemıyordur benı 4, eger benım senden buyuk olmadıgıma ınanmıyorsan wereyım adresımı gel ha olmadı we ısteyecegım tum bılgılerı ben geleyım o arkamdan kufur eden weledler daha gıymetın ne oldugunu ne kadar gunah oldugunu ıftıranın ne oldugunu we ne kadar gunah oldugunu bılmeyen 6 - 9 yas grubu ccklardır ıt urur kervan yurur dıye bır soz war emınım bılıyorsundur cok bılıyorsan sende acdır bı prı sende arkanda gezdır sende bısıler yap cok zor degıl bana dıyorsun npn su kadar bu kadar kendı npne bak we oyun bu bı oyun ıcın kendımı rezıl etmem senın gıbı rahat ol sen onu ıdrak edecek kadar olgunum benım arkamda prı olmasının sebebı arkadasım prı acdı bende asas adam ınt prı ne yapsın tek basına cz e mı cıksın benım cz e tek cıkdıgım cok goruldu ama senın degıl tek cz e normal cıkdıgın gorulmedı anca krovazda kufur edersın ptden atınca orc cagırırsın ha bılıorsun o cagırdıgın orclarıda kesdım buda hem sana hem onlara kapak oldu yeter artık benle ugrasma hem muhattabım degılsın olamassında prıestıme de laf atıp durmayın son olarak bı soz soyleyıp bıtırecem daha da sana cevap flnda wermıcem tenezzul etmem bıle yanlıs buna

KEDI UZANAMADIGI CIGERE MUNDAR DERMİŞ !!!

işte bir npt daha _NpKaSaR_ & birde küfür ediyor :)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KüFüR!!!
» KEN KÜFÜR !!!!!
» küfür!!!
» Humanstrie Kufur Ss ..
» T_CoskunaqarxD For KüfüR...