Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
AnubiS
Misafir

NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır Empty
MesajKonu: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 1:07 am

beyler adamlar cz de npt yaparken ss aldım ama biri yardım etsin koyam foruma. akılları sıra orda vs yapıyorlarmış gecenın bi yarıs ve defalarca nedense ben gidin ce adamın aklı başına geldi ve cz den cıkmış. babababa hayret adam demek kkı anladı benım geldigimi korktu kaç tı lol!
IHealing
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 1:45 am

1) SS pls
2) Oyundaki suanki nick.

I Need KOKO !
SirPEHLi
Misafir

MesajKonu: :d   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 1:49 am

SS SS SS SS NERDE SAZAN xD
ssdf
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 1:55 am

ya hadi biri yardım etsin su şerefsiz o.ç larını ne mal oldugunu görsün millet
fgh
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 1:56 am

az beklen ben o ss i once buray sonrada götünüüzün orta deline yamayacam
MedceziR
Misafir

MesajKonu: Senki   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:02 am

La olum bizi bilen bilio ne npt yapariz ne item calariz elimizden geldi kadari ile maradonda item dagitioz Bostan yere ugrasmain illegal bi tarafimiz yok cekemioz bu 2 - 2 4
Sana aciom
bokunada
Misafir

MesajKonu: bende o gece ordaydım   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:06 am

bende o gece ordaydım kestikleri adam devamlı online troy clanında adam npt carı he siz ne ezik boklarısınız cekemeyen ne cok car car edyo götünüzü parmaklayın hadi bakıyım bizim kadar online yok serverda
sdfsd
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:11 am

lan serefsiz
o ss leri koyunca gorecez bok mu atıyoz mıllete he tabi oldu czde devamlı vs atıyor deil i bu adamlar bız gıdıyoruz herif kayboluyor bende yaparım boş dolaan charı onlıne char die dolaştırmak kolay

vn
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:17 am

Al da bakbakılm lan bosuna mı demişiz bu dah ne ki bide sayfayı yukarı kaldırabılsem daha cok gosterecm bu sadece bi kısmı . kimse keriz deil bunlar akıllı millet salak mı vs yapıyyorlarmış bak sen ya. hep onlin ededikleri adam clanda gorunmuyor hiç :Sadresklerin başına (http://) koyun

img33.imageshack.us/img33/1339/200989213318.jpg

img33.imageshack.us/img33/831/20098921264.jpg

img197.imageshack.us/img197/7493/20098921257.jpg

img197.imageshack.us/img197/7715/200989212439.jpg
sf
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 2:19 am

ha bu arda bu ss leri alın bi tarfına sokun biz ylan söylüyorsak. gm artık bunada bişey yapmassan yuh yani.
skdaksdk
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 9:12 am

bende diyordum bunlar np yi nasıl kasacak alpturk u oyunda hic gormedim we np si 6k 4heralde yide daha goremedim ondada bayagı war ozellikle darkmamba sawaslarda bi boq yapamıo geliolar yatıorlar sonra oyundan cıkıyorlar cz dede gunduz wakıtleri bişi yapamıyorlar demekki hep npt ile yapmıslar
MedceziR
Misafir

MesajKonu: sen buna   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 11:45 am

sen buna npt mi dion salak herif bilisunki town icinde asaslar görünmez olup adam kesebilio demekki ezik geldi adam kesti Legaliz Biz siz Degiliz İllegal bi yanımız yok Eyer Npt diosan gelirsin Arenada Npt görürsün
bokumunb
Misafir

MesajKonu: Siz Kİmsiniz   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 12:19 pm

Anlaşılıyo Çekemeyen Cok Fazla Clana alım varmı diye köpekler gibi yalavaranlar burda camur atıyo Madem Bİz npt ciyiz bu oyunun Data b si yokmu baksın bakalım gm varmı bi illegallik biz nerdeyse günlük 20 saat onlineyiz bilen biliyo sizin gibi köpeklere acıklama yapmak zorunda hissetmiyoruz kendimizi gerekirse yetkli kişiler bizimle irtibata gecer gerekirse biz bırakırız sizin gibi köpeklere meydan bırakmayız hadi bakıyım havlamaya devam
4EverScL9c

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 3:30 pm

o Npt Yapdığımı iddaa ettiğiniz adam Şuanda Oyuna Dvm ediyor ve HumanLarının en ii cLanLarının ßirinde Ltfn ßoş ßoş KonuLar açMayın arKadaşım Çekemiyosanız Çekemiyoz diyin.
IHealing
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 3:46 pm

Lan dallama kim senden clan istemiş cafemizdeki adam senin gibi bi lavukdanmı clan isteyecek sen kimsin hem götveren ismini kapayarak niye resim koyuyorsun townda adam kesmekde yasak değil millete çamur atma biz sabaha kadar atross riote kesiyorsak o np yide kasarız savaşlarda warderlerin en az birini bizim clanımız alıyor o adamda partymizde olduğu için onada np gidiyor ne sanıyorsun sen kendini göt 20 saat onlineymiş sen 20 saat onlineysen biz 25 saat onlineyiz...

gelip burda milletin anasına bacısına söverek, millete çamur atarak hiç bir bok kanıtlayamazsın!
Tomy
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 5:18 pm

ss lerdede gayet acık npt fln yok adam ezık townda otururken notıme dakı eleman gelıp st fln yapmıs kesmıs bı sekkılde we ben bılıyorum o clan temız hıle vs vs olmaz bıleklerının hakkıyla kasıyorlar bır human olarak cok rahat soyleyebılırım bunu bosuna polemık yaratmayın
sfs
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 10:01 pm

lan serefini siktiklerım adam clanda deildi ben yazdıktan sonra clan girdi bu 1. ikincisi sizin gibi orospu cocuklarını clanına girermıyım lna ben. serefsiz sen kımsınde sana yalvaram al o clanını sen gotune sok a qmun cocugu
fged
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyCuma Ağus. 14, 2009 10:03 pm

bu arada orospu cocugunun biri gunde gunde 25 saaat onlıneymiş ha sıktır aq mun olu bi gun kaç saat ogrende gel zuhahaha
1
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 12:09 am

oyunda bir bok yapamayanlar burda dırdır ediyor sanırım arkadaşın konuşmalarından onu anladım. beyin yapısıda belli bencede muhatab olmamak en iyisi...

it ürür kervan yürür.
Tomy
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:12 am

su konuyu kıtleyın artık ya bosuna forumuda kırletmeyın beyler herkes kımın ne oldugunu bılıyor yukarı soyledıklerımı herkes adı gıbı bılıyor alt tarafı bı oyun bu kadar hırs yapmaya gerek neyın davası bu bazı seylerı hazm edın adamlar kalabalık we bırseyler yapıorlar organıze olup sızde bırbırınızı ...... gıdın sızde organıze olun sızde bısıler yapın bosunada forumu boyle seylerle kırletmeyın
sdfsd
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 2:31 am

bu son cevap yazısım zaten gm de o.ç yaptıgı bişey yok. adamlar bal gibide npt işte kimse götünü boşa yırtmasın kimse kerizde deil. bu aqmun vs si 15 defa cz de yapılacak bişey deil kımse konuyuy saptırmasın. salak gibi 15 defa yatılmaz vs yapıyom die. ozamn o kesılen chaın sahbi şerefsiz kim oynuyorsa okadar np kas git cz de yat vs die ohhh ne hoş. geçn bu ayakları bizim kımseye camura ihtiyacımız yok. bı bok yaptıkları sanılan adamlerda gorduk sokam oyununuza.
zfdgdf
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 2:36 am

ha bu arada tommy dene yalaka kesın sende onlardansın orası kacnılmazda adam townda ouruken st yapmıslar bı kaç defa öylemi. sana tek lafım var sıktır kendi kendine uydurma adamların kendi vs ayagına yattılar. sence kasıtıgn nplerı sen gider cz de vs yapıyom die yermeısın dogruca söyle lan yalama. iki 3 kişi olmus yok konu sacma yok boş yok adam townda oturuyor sıktırın neyın ne oldugunu o gece olan ılıyor o sayfayı yukarı kaldırsamda kaç defa kesmıs gorse mıllet. yuh dıyorum bıde bunu savunanlara
Tomy
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 9:10 am

bana sende onlardasından dıyorsun cocuk oldugun konusmalarından bellı tamam ama gramda zeka yok demekkı ben TonyMontana we bıldıgın gıbı humanım we hero war bende 12,5k np war yanı humanlarda ıkıncı sıradayım nasıl oluyorda onlardan oluyorum dusunmeden yazıyorsun dıyecem ama olmayacak dusunecek zeka yok napayım hem ben neyın yalakalıgını yapıcam orc olsam neyse dersın clan ıcın felan ama ben humanım we hero war heroda dragondan sonra gelen symbol bunuda bılmessın gıt google a yaz bak ne neymıs ogren ondan sonra gel bana burda laf yap hakaret et
eyter
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 1:02 pm

lan a.q cocugu konu ney sen bana ne yorum yapmısın al o heroyu dık tutu ustune outur bari
Tomy
Misafir

MesajKonu: Geri: NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır   NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır EmptyC.tesi Ağus. 15, 2009 2:19 pm

bu kadar caizsiniz işte başınız sıkısınca sadece kufur edersınız pc bası ya kımse bısı yapamayacak Smile sıze tenezzul edıp cvp wermek hata ßß

NoTimeToCry şerefsizligi np boyle kasılır
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Arag0rn(FormyRocco) Serefsizliği
» NoTimeToCry
» NoTimeToCry otc town baskını ss ıcerı :D
» ya bune böyle :@
» aq boyle mage damagelerın