Reignofwar
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reign Of War

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL]

2 posters
YazarMesaj
armatadh

Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL] Empty
MesajKonu: Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL]   Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL] EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 10:52 am

Habire XSkip Hatası Die Konu Açıyorsunuz Burayı Dikkatlice Okuyun !!!

XSKip Genel Hatalar Ve Çözümleri

1)XSkip Error Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim ?
C1)Error Ya Da Kapat Hatası Veriyor ise Launcher.exe İle Giriniz Hata Düzelir Ya Da 2 Den Fazla XSkip Çalışıyorsa Verir
2)XSkip Bağlantı Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim ?
C2)Bu Hata Alınıyorsa Sunucudaki XSkip Programı Kapalı Demektir Yani Server Reset
3)Framework'um Var, XSkip Gönderme Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim ?
C3)Bu Hata Alıyorsanız Bilgisayarınızda mscoree.dll Bulup Siliniz
5)MsCoree.dll Hatası Alıyorum Ne Yapabilirim ?
C5)Eger Bilgisayarınızda Framework 2.0 Yoksa Verebiliyor...Ya Da MsCoree.dll Burdan İndirip System32 Atın
6)XSkip Tarafından Kullanımı Yasaklanmış Program Tespit Edildi Uyarısı !
C6)Eğer Bu Uyarıyı Alıyorsanız Bilgisayarınızda Killer,Koxp ve İllegal İsimler Bulunan Klasör Ve Program Bulunca Verir

Bunları Dikkatlice Okuyup Yapın

Framework 2.0 http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

Kesin Çözümlerden Biri ;

C:/Windows/system32/mscoree.dll varsa silin ... daha sorna denetim masasından program ekle kaldırdan framework 2.0 silin yukardaki linkdekini indirip kurun oyuna girin ! yukardakilerin amacıda bu zaten asıl sorun framework da sorun olması ve o dll acılmasını engelliyor

AkınSoft Kafelerde Oynuyorsanız ıd şifre yazan yerde atıyorsa exe nin ismini knightonline.exe diye değişin daha sonra launcheri açın ama starta basmayın exeye tıklayın girin sorun kalmaz

İyi Günler Bunları Cok Dikkatlice Okuyun Ve Yorum yapın da güncel kalsın
Nutz

Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL] Empty
MesajKonu: Geri: Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL]   Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL] EmptyPerş. Ağus. 06, 2009 11:45 am

6)XSkip Tarafından Kullanımı Yasaklanmış Program Tespit Edildi Uyarısı !
C6)Eğer Bu Uyarıyı Alıyorsanız Bilgisayarınızda Killer,Koxp ve İllegal İsimler Bulunan Klasör Ve Program Bulunca Verir

Eger bilgisayarınızda o tarz bi prog.yoksa,

XSkip dosyasını açın

XSkip(Metin belgesi)

XSkip.hash bu 2 dosyayı Silip oyuna giriş yapın.Başıma geldiginden biliyorum. Suspect

Artık XSkip hatası Diye Konu Açmayın [GUNCEL]
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» AKINSOFT KAFELERDE XSKİP HATASI ALANLAR
» ArkaDaşLar Kapat Hatası Alıyorum Ama Ne Yaptıysam DüzelTemedim Yarım Edin Lütfen
» yıne yıne yıne ve yıne hata yeter artık xskıp kalrılsın dıenler plasın demokrası ıle cozek su ısı
» Darkland hatası
» X skip hatası