| Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt | |
|
+5ADIGE WelcomeToHellBaby _RED_BULL_ Nutz _npkasar_ 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
_npkasar_
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 01/08/09 Yaş : 31 Nerden : heryerden
| Konu: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 2:39 am | |
|
En son _npkasar_ tarafından Ptsi Ağus. 03, 2009 2:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : kelime hatası) | |
|
| |
x Misafir
| Konu: x Ptsi Ağus. 03, 2009 2:52 am | |
| Npt Yaptık Biz Öyle mi Ne Saçmalıyon Sen bea Kuleler Wurmuo Orda Townda Bi Eziq War Kalkıo Kalkıp Duruor Ben Oraya Gitmeden Önce Sizlerden AdamLar Kesiyodu Bn Sonradan Oraya Gittim Kesmeye BaşLadım Adamı Bu Kadarda Sahteker Şerefsiz oLmayın Bizi Banlatmak İçin Herşeyi Ypıyosunuz |
|
| |
FewDeaTH Misafir
| Konu: FewDeaTHH Ptsi Ağus. 03, 2009 2:53 am | |
| Npt Yaptık Biz Öyle mi Ne Saçmalıyon Sen bea Kuleler Wurmuo Orda Townda Bi Eziq War Kalkıo Kalkıp Duruor Ben Oraya Gitmeden Önce Sizlerden AdamLar Kesiyodu Bn Sonradan Oraya Gittim Kesmeye BaşLadım Adamı Bu Kadarda Sahteker Şerefsiz oLmayın Bizi Banlatmak İçin Herşeyi Ypıyosunuz |
|
| |
_npkasar_
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 2:55 am | |
| ben o adamı 1 kere bile kesmedim bu 1 ssler herşeyi açık açık gösterio buda 2 | |
|
| |
Nutz
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 8:19 am | |
| | |
|
| |
Nutz
| |
| |
_RED_BULL_
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 9:37 am | |
| Sen sanmıyosun ama yapmış yapacağını gereği yapılacak. | |
|
| |
Nutz
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 11:31 am | |
| - _RED_BULL_ demiş ki:
- Sen sanmıyosun ama yapmış yapacağını gereği yapılacak.
Olayın benle ilgisi yok ama Sen kendini ne zannediorsun ? Gereginin yapılıp yapılamayacagına sen deil admin,Gm Karar verir.Yetkili gibi konuşmaya qerek yok burda. | |
|
| |
WelcomeToHellBaby
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 11:37 am | |
| - Nutz demiş ki:
- _RED_BULL_ demiş ki:
- Sen sanmıyosun ama yapmış yapacağını gereği yapılacak.
Olayın benle ilgisi yok ama Sen kendini ne zannediorsun ? Gereginin yapılıp yapılamayacagına sen deil admin,Gm Karar verir.Yetkili gibi konuşmaya qerek yok burda. Pardon neyi savunuyorsun gecenin bi yarısı adam aynı adamı defalarca kesiyor npt değilde tesadüf mü yani bizde bu adamlar nasıl bu kadar kasıyor diyoruz meğer adamlar yolunu bulmuş | |
|
| |
ImTestam Misafir
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 12:42 pm | |
| O adam eskiden fll itemdi we uzun zamandır ortada yoqtu nasıl oluyorda gecenin bi waktı eziq olarak geliyor anlamıs degilim:S |
|
| |
Nutz
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 12:48 pm | |
| ßende aynı adamı üst üste 3 4 kere kestigim oluyordu.Belki np almak için yapıordu,belki pokedir.Bilemezsiniz.Ön yarglı olmamak lazm.Bişi varsa bile bunu _RED_BULL_ Degil.Admin Karar verir.. | |
|
| |
ADIGE
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 12:56 pm | |
| - Nutz demiş ki:
- ßende aynı adamı üst üste 3 4 kere kestigim oluyordu.Belki np almak için yapıordu,belki pokedir.Bilemezsiniz.Ön yarglı olmamak lazm.Bişi varsa bile bunu _RED_BULL_ Degil.Admin Karar verir..
redbul nıye karar veremıyor kı ? admın veya gm abısi,kardesi,akraba,dost,arkadas vs vs herhangı bırı olabılır. ne demek ıstedıgımı umarım anlamıssınızdır. | |
|
| |
armatadh
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 1:10 pm | |
| redbulla hiç bir alakamız yok tanımıyorum bile sadece item aldıgını biliyorum | |
|
| |
Nutz
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 7:57 pm | |
| İtem aldıgını herkes biliyor | |
|
| |
_npkasar_
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 8:26 pm | |
| SSLER açık açık ortada bunada bişi buluyosanız ne diyim herkez yapsın np için diyelim geçelim | |
|
| |
RayquazA Misafir
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 10:12 pm | |
| konuyu yeni okudum ve gercekten olaya üzüldüm. Ancak sonucta baktıgımızda ortada fotograflar ve bunlar duydum kadarıyla gercekmiş. artık geregini gm nin yapması gerekir die düşünüyorum. Umarım anlayan anlamıştır |
|
| |
IChangeSI
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Ptsi Ağus. 03, 2009 10:46 pm | |
| | |
|
| |
FewDeaTH Misafir
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Salı Ağus. 04, 2009 12:11 am | |
| asLanımm Sizin Clandan Kaç kişi Kesiyodu o Adamı ben oraya gitmeden önce kesiyolardı ben sonradan geldim sizin adamlar kuleye yattı 5 kere kestim neden o sayfanın devamını açmıyosun kendi adamlarının ss sini nie çekmedin işte siz böyle bi şerefsizsiniz ŞEREFSİZZ..... |
|
| |
ilhanerat
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 01/08/09 Yaş : 34 Nerden : istanbul beykoz
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Salı Ağus. 04, 2009 5:47 am | |
| buda benden aynı gece paso kesıolardı ! | |
|
| |
Yeeeehoooo
| |
| |
NutzRoqu Misafir
| Konu: Geri: Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt Çarş. Ağus. 05, 2009 2:27 pm | |
| Np Kasar Tam bi oc sin sölesene npt m i yapıoduq mrk etme o aksam i iki video çekiomusum koyacaım wideoyı Görünecek herşey |
|
| |
| Gecenin Yarısı Kimsede Yok Fırsattan İstifade NurtzRoquer_ and FewDeaTH Npt | |
|