| Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Roquer Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:10 am | |
| BestOfTurk e sor bakıyım dün gece saat 11:51 de kim ws attı kim yendi sor lan tamammı |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:17 am | |
| Nıhaha nutz u kestım roguer le yapmadım daha heralde axikaan de pert oldu karsımda |
|
| |
4reacvti Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:19 am | |
| Axikaan roguer i kesıosa ben her turlu keserım |
|
| |
Impossible
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:22 am | |
| - 4reacvti demiş ki:
- Axikaan roguer i kesıosa ben her turlu keserım
lan nankör kaç defa kesecem ya :S | |
|
| |
Roquer Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:30 am | |
| Reactive Tam Bi Lol Sun Batu senin Müsait Biyerine Koysun Anladınmı Qocum gel Ws |
|
| |
Roquer Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:34 am | |
| İmpossible Oyun acılınca Arenaya beqlenion |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:46 am | |
|
Vs King
Ks King Merchant King
HEHE BURDADA KESTIN DEMI IZLE BAKEM
|
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:49 am | |
| Tuh lınk gelmedı neyse ss video bolumune bak axi gor nasıl kesmısım Secdeye yatmısın bak bak |
|
| |
FewDeaTH Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:54 am | |
| |
|
| |
FewDeaTH Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 11:57 am | |
| |
|
| |
Impossible
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 12:07 pm | |
| - 4reactiv demiş ki:
Vs King
Ks King Merchant King
HEHE BURDADA KESTIN DEMI IZLE BAKEM Lagta babamda keser sc bitincede ya diorum ya işte konu actım delikanlı olan oraya gelsin oyun acılıncada pm atda görelim boyunun ölcüsünü | |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 2:21 pm | |
| Tabı tabı lolum kocum u burda bızım genel evlerdekıler dıo bılıon mu istanbulda meshurdur oralar!!! |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 2:41 pm | |
| Lan Paralı itemleri almışsın gelmişsin +10 sheller +9 dual raum fln vs dion şimdi artislik yapıon senin kadar noob görmedim ama gene de masteri ni yaktımlan çoluk cocuk harçlık toplaamışsınız almışsınız gelip hava atıonuz Sie yin |
|
| |
Impossible
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 2:44 pm | |
| Orc KRAL benim Impossible bu 1. İTHEMLERİM 8 raum dual 9 shel set rof +1 rol +1 ion set ve h.r +2 dir 2.Seni siklemez 3. YTL degiliz senin gibi +10 shardla dolanalım 4.ADAM OL KAYBOL .5. ADAMSANA GEL OYUNDA VS.6.Seni klonlarım sendn ck karı sktm rahat ol 7. SDEFOL | |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:00 pm | |
| yarası olan gocunur 2. ustune nıye alıon onu anlamıs deılım elımde +10 shard yo ayrıca sendekı ıtemlerın aynısı ısteyen admınle arastıra bılır Adam olup olmucam konusudda senı germez herkezın adamlıgı kendıne o kadar adamsın gel samsuna goster adamlıgını bız hep burdayız |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:11 pm | |
| karı sıkme ıle adamlıgı aynı keseye koyan bır ınsanı muhattap alıorum olamaz ya dıorum bu kadar cocukca konusan 1 insanı gormedım kral olmakla adam olunmuo ayrıca ne krallar gorduk bız İlk once yazdıklarımı oku anla soyle bı dusun ondan sonra ne demek ıstıosan gel bız herseye acıgız yeter kı adam gıbı konusbu charı 3 kşi oynuoz bız kuzenımle o kufurcu dur pek fazla sabretmez ben kufuru sevmem ama cok ıstıolar bazı arkadaslar bunu soylemeden gecemıcem |
|
| |
Roquer Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:44 pm | |
| Beyler Ben Roquer_ Ws 4reactive eziqle ws attım 3-0 yendim hala konusuo puhahahaha |
|
| |
4reactiv Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:49 pm | |
| dınıme kufreden musluman olsa almıs dızmıs parayla ıtem hava atıo noob bundan sonra senın gıbı ezıqlere tek cevabım ßß olacak bu kadar adamlıktan nasıbını al 2 kurusta olsa oyle cık karsıma adresım samsun bafra emır efendı mah. olmadı gel ıstanbul kartal her turlu vs madem ezıqız sana buralarda kım kral onu gosterelım.ßß |
|
| |
Roquer Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:52 pm | |
| Sonuclara Göre Ws War Ws atacak Olan Kişiler Roquer ws 4reactive Sonuc = Roquer 3 - 4reactive 0 ^^ Roquer ws Nutz Roquer Dün Yendi = Roquer 3 - Nutz 2 Roquer Ws FewDeath = Ben Roquer Comboyo Ona örettim :D Roquer = 3 FewDeath = 1 Roquer ws DardDream = Ws Olmadı ^^ Roquer Ws Haylaz Roguer 3 haylaz 1 Roquer Ws FlyingDaqqer Roquer 3 FlyinqDaqqer 2 Derby Ws Bugun Arenada Olucak Final Roquer Ws AxiKaan Gelin We Görün |
|
| |
FlyingDa Misafir
| Konu: Geri: Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ C.tesi Ağus. 01, 2009 3:56 pm | |
| Evet Arkadaslar Sonuclar Son ws Hala Olmadı 1-) AxiKaan And Roquer paylasıolar 1.li 2-)Nutz ve FlyinqDaqqer 3-)FewDeath and haylaz gerisi ws atmadı ^^ 4reactive sonncu olmusutr ^^ |
|
| |
FlyinqDaqqeR
Mesaj Sayısı : 14 Kayıt tarihi : 01/08/09 Yaş : 34 Nerden : İstanbul-düzce Arası^^
| Konu: asdasda C.tesi Ağus. 01, 2009 4:09 pm | |
| Batu sana hiç bişey demiyorum olm ne diyim sana aq:S | |
|
| |
Yeeeehoooo
| |
| |
| Humanların En Slam Asası Sizce Kim ^^ | |
|